AFERA FRKA / Lauc u bizarnoj objavi podržao Frku Petešića: 'Da nije bilo njega Hrvatska bi bila konc-logor... Novac ga ne zanima'

Image
Foto: Pixsell

Znanstvenik Gordan Lauc odlučno je stao u obranu Zvonimira Frke Petešića za kojeg tvrdi da nije uhljeb i da je svoj "život posvetio samo jednom cilju, a to je da svima nama u Hrvatskoj bude bolje"

20.1.2022.
22:12
Pixsell
VOYO logo

Supruga i dvije kćeri predstojnika Ureda premijera Zvonimira Frke Petešića prijavljene su na drugoj adresi u Zagrebu u odnosu na onu u kojoj žive, potvrdili su iz Vlade otkriće Net.hr-a.

Zbog ove "omaške", Frka Petešić nema pravo na stan od 96 kvadrata u centru Zagreba u kojem trenutno živi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč tomu, postoje i oni koji staju na stranu premijerova predstojnika. Jedan od njih je i znanstvenik Gordan Lauc.

On je na svome Facebooku ustvrdio kako je Frka Petešić surađivao s njim tijekom pandemije i da je odradio velik posao i odigrao iznimno važnu ulogu. Lauc je otišao toliko daleko da tvrdi kako je predstojnik Ureda premijera svoj "život posvetio samo jednom cilju, a to je da svima nama u Hrvatskoj bude bolje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VLADA POTVRDILA OTKRIĆE NET.HR-A /

Obitelj Frke Petešića zbog koje je dobio 96 kvadrata prijavljena je na drugoj adresi: 'Omaška!'; Dalija Orešković: 'Kazneno djelo'

Image
VLADA POTVRDILA OTKRIĆE NET.HR-A /

Obitelj Frke Petešića zbog koje je dobio 96 kvadrata prijavljena je na drugoj adresi: 'Omaška!'; Dalija Orešković: 'Kazneno djelo'

Iživljavanje 'tvrdokoronaša'

Njegov status prenosimo u cijelosti:

"Trenutno imam i previše otvorenih "frontova" i ne mogu si dopustiti još jedan rat, no ovo više ne mogu gledati i moram javno reći što mislim i znam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle Zvonko Frka Petešić je sušta suprotnost uhljebu. Tijekom pandemije bili smo svakodnevno u kontaktu, često i više puta na dan. Zvonko je iznimno obrazovan, inteligentan i radi 20 sati na dan 7 dana u tjednu. U glavi ima doslovno enciklopediju svih podataka o Hrvatskoj. Nema skoro nikakve imovine, plaću vjerojatno niti ne uspije potrošiti, jer je doslovno stalno u uredu. Novac ga ne zanima. Život je posvetio samo jednom cilju, a to je da svima nama u Hrvatskoj bude bolje.

Ne znam puno o tome što sve radi u drugim područjima, no znam da je u pandemiji odigrao iznimnu važnu ulogu. Još je rano za govoriti o puno detalja, no potpuno je sigurno da nije bilo njega da bi Hrvatska bila podjednaki konc-logor kao što su to Austrija, ili Slovenija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne znam iživljavaju li se sada tvrdokoronaški mediji na njemu kako bi ga "kaznili" zbog toga, ili je motiv neki drugi, no u svakom slučaju nisu u pravu. Hrvatska ima puno korumpiranih i nesposobnih javnih i državnih službenika, no Zvonko to sigurno nije. Upravo suprotno", napisao je Lauc.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo