MILIJUNTI PUTNIK U ZADRU / Lani im se zbog Plenkovića smijala cijela Hrvatska, ali ove godine šefa nema pa im valjda možemo vjerovati...

Image

Istaknuli su i kako je kolovoz bio apsolutni rekorder jer je ostvareno 295.000 putnika što ga čini najprometnijim mjesecom u povijesti Zračne luke Zadar. Milijunti putnik tako je ove godine u Zadar sletio mjesec dana ranije nego prošle

8.9.2023.
11:21
VOYO logo

U Zemuniku je svečano obilježen dolazak milijuntog putnika u Zračnu luku Zadar. "Ove godine Zračna luka Zadar očekuje više od 1,25 milijuna putnika, što je 12 posto više u odnosu na prošlu godinu, a samo je u kolovozu ostvareno 295.000 putnika što ga čini najprometnijim mjesecom u povijesti Zračne luke Zadar", poručili su jučer iz Zračne luke.

Image
Image

Istaknuli su i kako je kolovoz bio apsolutni rekorder jer je ostvareno 295.000 putnika što ga čini najprometnijim mjesecom u povijesti Zračne luke Zadar. Milijunti putnik tako je ove godine u Zadar sletio mjesec dana ranije nego prošle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Također, ove godine je proglašenje prošlo bez friziranja  i kontroverzi jer nije bilo premijera.  

Image
Image

Lani se sve nekako divno poklopilo da milijunta putnica, Julie Fisser, 23-godišnja Belgijka, sleti 3. listopada taman kad je Andrej Plenković jurio od zračne do ribarske luke, a na kraju nazočio i otvorenju novog i već otvorenog Studentskog doma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NADMAŠILI SAMI SEBE /

HDZ izmislio milijuntog putnika u zračnoj luci Zemunik kako bi impresionirao Plenkovića koji je došao u Zadar

Image
Image

Friziranje se nisu trudili niti sakriti, s obzirom na to da je već letimičan pogled na službenu evidenciju Zračne luke otkrio da je do kraja rujna u Zemunik sletjelo 990.046 putnika.

Image
Image

"Radi se o obilježavanju dolaska milijuntog putnika, što je uvijek svojevrsno PR događanje. Je li to baš bio milijunti putnik? Ne, nije, ali mi smo to organizirali ovako i tu je sve u redu. Meni je, iskreno, jako drago što se sve to poklopilo s premijerovim dolaskom i ne vidim u tome neku veliku priču. Pa zar smo doček milijuntog putnika trebali organizirati u nedjelju navečer, kad je stvarno dosegnuta ta brojka", rekao je lani Josip Klišmanić, direktor Zračne luke Zadar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo