Detekcija 'slabih točaka' / Kvar lociran: operacijski blok KBC-a Zagreb ponovno u punom pogonu

Image

U KBC-u Zagreb u utorak je cijeli operacijski blok ponovno u punom pogonu i otklonjeni su tehnički problemi zbog kojih su tijekom vikenda otkazivani operacijski zahvati

3.1.2017.
18:38
VOYO logo

Kvar je lociran i privremeno saniran pa se zahtjevne operacije mogu obavljati, izjavio je Ante Ćorušić, ravnatelj KBC-a Zagreb, u kojemu je proteklog vikenda zbog problema sa strujom odgođeno 30-ak planiranih operacijskih zahvata. 

U razdoblju od 30. prosinca do 2. siječnja operacije su odgođene zbog tehničkih problema napajanja električnom energijom jednog operacijskog trakta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Operacije su bile privremeno otkazane zbog sigurnosti pacijenata, kažu u Ravnateljstvu bolnice koje je na Staru godinu zatražilo pomoć tvrtke Brodar Elektroinženjering, a jučer i HEP-a i Elektre.

"Od danas se cijeli elektroenergetski sustav opskrbe električnom energijom monitorira kako bi se detektirale eventualne zaostale 'slabe točke' u opskrbi strujom," kaže Ćorušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom proteklog vikenda o situaciji u KBC-u Zagreb obaviješteni su ravnatelji zagrebačkih bolnica kako bi hitni pacijenti bili adekvatno zbrinuti u njihovim bolnicama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo