Kruže lažni mailovi predsjednika Ive Josipovića

20.1.2012.
12:29
VOYO logo

Svi koji su ovih dana zavirili u svoj elektronički poštanski sandučić i u njemu ugledali mail s naslovom "Poruka naciji" s maila predsjednik.rh.ivo.josipovic@gmail.com, mogu zaboraviti na mogućnost da se radi o osobnoj poruci predsjednika, koliko god da ona dosljedno imitirala blagi stil Ive Josipovića. Radi se, naime, o "posuđivanju" odnosno krađi predsjednikova identiteta, radi slanja poruke da se ništa tako panično neće desiti ako se odlučimo protiv EU u nedjelju.

Sporni mail koji započinje obraćanjem "Drage Hrvatice i Hrvati", nije poslan s e-mail adrese pravog Ive Josipovića, poručuju na Pantovčaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kreditni rejting i mirovine ne ovise o EU

U njemu, naime, piše:

"Kao predsjednik svih građana Hrvatske obećao sam se brinuti o vašim interesima, te vam stoga želim poručiti da sam čvrsto uvjeren da članstvo u Europskoj uniji nije povezano s kretanjem kreditnog rejtinga Republike Hrvatske. Europska unija će uvijek biti velika prilika za napredak Hrvatske, čak i ako se za sada odlučimo sami brinuti za mir, sigurnost i bolju budućnost za nas i našu djecu. No, čuo sam i one među nama koji se pitaju hoćemo li hrvatskim umirovljenicima moći isplaćivati njihove teško stečene mirovine. Kao jamac državne neovisnosti svoje mišljenje glede te problematike iznosim u videoprilogu ovom pismu. Stoga vas pozivam da 22. siječnja izađete na referendum i demokratski podržite budućnost Hrvatske kakvu vi želite. Vi odlučujete".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josipović, naime, misli da narod odlučuje, ali ima i jasno mišljenje o tome kako bi trebao odlučiti, a to je, naravno 'ZA'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo