POČELA S EMITIRANJEM /

Krenula RTL Kockica!

Image
Foto: RTL

RTL Kockica, prvi besplatni specijalizirani kanal za djecu, mlade i obitelj, počeo je s emitiranjem danas, 11. siječnja u 11 sati i 1 minutu!

11.1.2014.
11:00
RTL
VOYO logo

Završeno je odbrojavanje do početka emitiranja prvog hrvatskog specijaliziranog kanala za djecu, mlade i obitelj! Najmlađi član RTL-ove televizijske obitelji počeo je s emitiranjem točno u 11 sati i 1 minutu.

Televizijska avantura RTL Kockica počela je posebnom uvodnom emisijom, a u 'pogon' su je pustili voditelji RTL Kockice, Anja Đurinović, Davor Balažin i Ivan Kralj, koji su početak prikazivanja novog kanala obilježili i svečanim rezanjem torte u obliku logotipa RTL Kockice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o voditeljima na RTL Kockici saznajte OVDJE.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan na RTL Kockici bit će prilagođen svim uzrastima. U jutarnjem terminu očekuje nas, naravno, najviše crtića jer je to termin rezerviran za našu najmlađu populaciju. U popodnevnom terminu najviše će uživati školarci, dok je večernji termin rezerviran za cijelu obitelj, odnosno obiteljske filmove i serije.

Već ovoga vikend možete uživati u uzbudljivom programu kojeg otvara jedan od najvećih hrvatskih dječjih filmskih klasika na kojem su odrasle mnoge generacije - 'Družba Pere Kvržice'. Još jedan klasik koji će u subotu sigurno oduševiti mališane je 'Čudesna šuma', dok će u nedjelju navečer cijele obitelji uveseljavati ekipa iz hrvatskog popularnog filma 'Vlak u snijegu'.

Što sve možete pogledati već ovoga vikenda na RTL Kockici saznajte OVDJE.

Image
Foto: RTL

Naravno, ništa od ovoga nećete moći pogledati ako niste podesili svoje TV prijemnike. Novi kanal moći će pratiti svi građani Republike Hrvatske, i to putem platformi kablovskih operatera ili putem zemaljske digitalne televizije po regijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovdje pogledajte kako podesiti TV prijemnike.

Pratite RTL Kockicu na web-stranici www.rtlkockica.hr ili putem Facebook stranice RTL Kockica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo