Kosor: Važni SDP-ovci su u lancu prostitucije

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor komentirala je skandal koji je nastao nakon što je razbijeni lanac prostitucije u koji su navodno upleteni i mnogi političari, sportaši i biznismeni.

22.7.2011.
22:13
VOYO logo

Nakon što je razbijen veliki lanac elitne prostitucije u Hrvatskoj, u koji su navodno uključeni brojni političari, važni poslovni ljudi, te estradanjaci i sportaši, i premijerka Jadranka Kosor zamoljena je da komentira pojedine dijelove cijelog slučaja.

Naime, navodno će i neki sadašnji ministri biti saslušani u svojstvu svjedoka u aferi elitne prostitucije, a Kosor je, očekivano, poručila kako o tim informacija nema nikakvih saznanja, te je, već prema proceduri, poručila da tijela progona imaju pravo raditi svoj posao bez obzira na ime, prezime ili dužnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, da je premijerka ipak dobro informirana o cijelom slučaju, potvrdila je i ona sama izjavom kako zna za neke ljude koji su uključeni u lanac prostitucije.

''Znamo već neke istaknute članove SDP-a koji su u tom lancu, ali ako ima i nekog iz krugova o kojima vi govorite, ni Vlada ni ja osobno nećemo sprječavati istragu'', poručila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201012070191004-Više o temi: Elitna prostitucija

Vezani članak:

arti-201107220213006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo