'Kosor trača da me izbacuju iz Croatia osiguranja!'

Sa sjednice Vlade sa čelnicima parlamentarnih stranaka procurilo je da se živahno raspravlja o izbacivanju Hrvoja Vojkovića iz Croatia osiguranja zbog afere s leasingom.

21.1.2010.
19:35
VOYO logo

"Neću vam reći ništa, ne znam ništa, osim da je to trač, za kojeg morate pitati kolegu Darinka Kosora. Upravo sam sad s njim i to su neosnovane spekulacije", poručio je telefonskim putem dugogodišnji šef Uprave državne osiguravajuće tvrtke Hrvoje Vojković.

Međutim, novi šef HSLS-a Darinko Kosor nije htio ni potvrditi ni demantirati je li pokrenuo ovaj trač, prema kojemu je on od svoje sestrične premijerke Jadranke Kosor zatražio da smijeni Vojkovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, zahvaljujući mutnim poslovima bivše uprave i njenim čelnicima Krešimirom Dretarom i Tomislavom Kraljem Državno odvjetništvo istražuje je li Croatia osiguranje oštećeno za više od 17 milijuna kuna. Za kriminal ih optužuje sadašnja uprava, a milijunske prijevare s automobilima koji su plaćeni i nikada nisu isporučeni navodno su izvele auto-kuće Auto Pupek i Conforta.

Prethodni članci:

arti-200912230506006

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-200912170693006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo