POTVRĐENA NOVA KOALICIJA /

Kosor i Kerum zajedno u pohodu na izbore!

Predsjednik Hrvatske građanske stranke pohitao je iz Splita u Zadar, gdje je s HDZ-om potpisao sporazum o predizbornoj i postizbornoj suradnji u 9. i 10. izbornoj jedinici. Pregovori su, otkrila je Kosor, trajali dva mjeseca, a smisao im je u gospodarskom snaženju. Kerum pak, nije krio optimizam.

8.11.2011.
18:05
VOYO logo

ZADAR - JadrankaKosor i ŽeljkoKerum sklopili su sporazum o pred i postizbornoj koaliciji u 9. i 10. izbornoj jedinici, koji su objavili nakon dva mjeseca intenzivnih pregovora.

Kerumova Hrvatska građanska stranka u 10., splitskoj jedinici, dobila je treću i sedmu poziciju na listi, a u 9., zadarskoj, kandidat te stranke bit će na sedmom mjestu.

"Nakon dva mjeseca razgovora i dogovora danas smo napokon potpisali koalicijski sporazum jer želimo pobijediti na parlamentarnim izborima. Uvjerena sam u sjajan rezultat 4. prosinca", optimistična je bila Kosor.

"Ovo je jedino pametno i ispravno rješenje, jer imamo istu publiku i iste birače, rekao je predsjednik HGS-a Željko Kerum. Već 10-ak dana naši protivnici likuju i samo što nisu otvorili šampanjac, a na njihovu žalost mi ćemo gotovo sigurno pobijediti u IX. i X. izbornoj jedinici. Nadam se da će tako biti i u ostatku Hrvatske kako bi se nastavio kontinuitet rada vlade s Jadrankom Kosor na čelu", poručio je Kerum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijerka je potvrdila kako se vode pregovori o koalicijama i u drugim izbornim jedinicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo