ED SHEERAN U ZAGREBU /

Središte Zagreba pod blokadom zbog koncerta Ed Sheerana. Ako morate, evo kojim putom krenuti

Nakon završetka zagrebačkog glazbenog spektakla očekuje se najveći priljev putnika, te će zbog toga tramvajski promet na Aveniji Dubrovnik i Ulici grada Vukovara biti dodatno pojačan

10.8.2024.
11:56
VOYO logo

U subotu se u Zagrebu odvija glazbeni spektakl - Ed Sheeran održava koncert na Hipodromu. Ulazak za posjetitelje otvara se u 16.00 sati, a početak programa zakazan je za 17.30 sati. Svim posjetiteljima preporučuje se korištenje javnog prijevoza za dolazak na Hipodrom iz svih dijelova grada.

Zagrebački električni tramvaj prilagodit će se prometnoj potražnji na prilaznim koridorima prema Hipodromu, uz planirano pojačanje tramvajskog prometa između okretišta Arena Zagreb i Zapruđa (Avenijom Dubrovnik), kao i od Savskog mosta do Heinzelove ulice (Ulicom grada Vukovara).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi se osigurala bolja prometna povezanost prema Savskoj cesti, autobusna linija 607 (Savski most - Sopot) bit će pojačana dodatnim kapacitetima.

Nakon završetka zagrebačkog glazbenog spektakla očekuje se najveći priljev putnika, te će zbog toga tramvajski promet na Aveniji Dubrovnik i Ulici grada Vukovara biti dodatno pojačan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncertu se očekuje veliki broj posjetitelja, pa će iz sigurnosnih i organizacijskih razloga biti uspostavljena privremena prometna regulacija. Od petka, 9. kolovoza u 19.00 sati do nedjelje, 11. kolovoza u 5 sati bit će zatvoren uži prostor Hipodroma, uključujući Antalovu ulicu od Cimermanove do Avenije Većeslava Holjevca, Obalu I. Supeka od Cimermanove do Avenije Većeslava Holjevca, Servisnu cestu zapadno od Inine zgrade od Antalove do Avenije Dubrovnik te dio Ulice Damira Tomljanovića Gavrana koji prolazi ispod Mosta slobode.

Image
DANAS U ZAGREBU /

Ed Sheeran je prije nego što je pokupio svu slavu bio beskućnik i imao problem s mucanjem

Image
DANAS U ZAGREBU /

Ed Sheeran je prije nego što je pokupio svu slavu bio beskućnik i imao problem s mucanjem

Za autobuse ZET-a omogućit će se ograničen pristup Antalovom ulicom i Servisnom cestom uz istočnu ogradu Zagrebačkog velesajma s pristupom iz Avenije Dubrovnik, osim u razdoblju potpune zabrane prometa u subotu, 10. kolovoza od 12 sati do nedjelje, 11. kolovoza do 1.00 sat, a prema procjeni policije možda i dulje.

U subotu, 10. kolovoza, od 7 do 14 sati, ovisno o sigurnosnoj procjeni policije, moguće je povremeno zatvaranje Avenije Većeslava Holjevca od Slavonske avenije do Avenije Dubrovnik te Ulice Damira Tomljanovića Gavrana od Ulice Ede Murtića do Avenije Većeslava Holjevca.

Istog dana, od 14 sati, Avenija Većeslava Holjevca bit će zatvorena od Slavonske avenije do Avenije Dubrovnik, kao i Ulica Damira Tomljanovića Gavrana od Ulice Ede Murtića do Avenije Većeslava Holjevca. Ova dionica bit će ponovno otvorena u nedjelju, 11. kolovoza u 1 sat, ovisno o sigurnosnoj procjeni policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, bit će uspostavljena privremena TAXI stajališta na raskrižju Slavonske avenije, Avenije Većeslava Holjevca i Hrvatske bratske zajednice, kao i na raskrižju Avenije Dubrovnik i Avenije Većeslava Holjevca. Klamerice za parkiranje bicikala bit će postavljene južno od Ulice Damira Tomljanovića Gavrana uz Aveniju Većeslava Holjevca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo