Kolona u Lučkom duga više od 10 kilometara

23.7.2011.
19:41
VOYO logo

Promet je pojačan na autocestama: A1 i A6 Rijeka-Zagreb (posebice na dionici Lučko-Karlovac) u smjeru unutrašnjosti, A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, te na Istarskom ipsilonu i duž Jadranske magistrale (D8). Na autocestama u blizini odmorišta, zbog ulazaka i izlazaka vozila, dolazi do povremenih zastoja.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, zbog gužve na izlazu kod naplatnih postaja Trakošćan, prometna policija povremeno preusmjerava promet kod čvora Krapina na državnu cestu D1 i dalje prema graničnom prijelazu Macelj, javlja HAK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, na dionici Bosiljevo-Rijeka vozi se otežano zbog jake kiše i veće količine vode koja se zadržava na kolniku.

Zabilježene su kolone na autocesti A1 i to na naplatnoj postaji Lučko: na izlazu s autoceste u smjeru Zagreba kolona je oko 12 km (HAK savjetuje vozačima koji idu prema Zagrebu da koriste i naplatne postaje Demerje koje se nalaze oko 4 km prije Lučkog). Kod naplatnih postaja Dugopolje u smjeru Splita kolona je duga oko 2 km.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, kod naplatnih postaja Trakošćan u smjeru Slovenije kolona je duga oko 5 km, a kod naplatnih postaja Zaprešić u smjeru Zagreba oko 500 m.

Na graničnom prijelazu Kaštel na ulazu u Hrvatsku čeka se 2 sata, na prijelazima Plovanija, Pasjak, Rupa i Dubrava Križovljanska oko 30 minuta te oko jedan sat na Macelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na izlazu iz Hrvatske najviše se čeka na prijelazima Bajakovo i Stara Gradiška, oko 40 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo