NIJE JOJ BILO LAKO / 'Zašto ste izgubili od Milanovića, što mislite o Trumpu, biste li prihvatili vođenje NATO-a?': Učenici pitanjima 'izrešetali' Grabar-Kitarović

Danas je na sat geografije učenicima 7. i 8. razreda Osnovne škole Ive Andrića u Sopotu stigla bivša predsjednica, koja im je pričala o imidžu Hrvatske, o brendiranju Hrvatske, po čemu je Hrvatska prepoznatljiva u svijetu, kako oni mogu predstavljati Hrvatsku, kako mi svi možemo predstavljati Hrvatsku

27.4.2022.
23:38
VOYO logo

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović bila je na satu geografije kod najboljeg profesora na svijetu, Dejana Nemčića, gdje je odgovarala na pitanja učenika 7. i 8. razreda, javlja RTL Direkt. Njegovi učenici virtualno lete helikopterom, plove Bosporom, i šeću favelama u Rio De Jaineru, zbog čega je mladi profesor iz Garešnice više puta nagrađen.

Danas je na sat geografije učenicima 7. i 8. razreda Osnovne škole Ive Andrića u Sopotu stigla bivša predsjednica, koja im je pričala o imidžu Hrvatske, o njenom brendiranju, po čemu je naša zemlja prepoznatljiva u svijetu, kako oni mogu predstavljati Hrvatsku, kako mi svi možemo predstavljati Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'LJUBAVI MOJA...' /

Kolinda je prava zavodnica na Instagramu, vitkija je no ikad i sva blista: 'Želio bih da mi jednom odgovoriš...'

Image
'LJUBAVI MOJA...' /

Kolinda je prava zavodnica na Instagramu, vitkija je no ikad i sva blista: 'Želio bih da mi jednom odgovoriš...'

Hrvatska će pokazati čime raspolažemo

"Bila sam nedavno u Dubaiju, došla sam iz Dohe, imala sam masku, još smo tada bili maskirani zbog korone i jedan mladi gospodin iz Gane je bio na recepciji. Dajemo mi njemu putovnice iz Hrvatske i on gleda, a Hrvatska. I krene on o Modriću. Ja kažem, evo baš imam selfie s jednim od naših nogometaša. I on pogleda i kaže joj pa ovo je vaša predsjednica. Pa velim, da to sam ja i skinem masku. Bio je oduševljen", ispričala je Grabar Kitarović.

"Mislim da je obaveza obrazovanja pokazati da je lijepo putovati, ali najbolje živjeti u Hrvatskoj. Mislim da pokazivanjem koliko je škola bitna, učenjem, usavršavanjem svojih talenata... Mislim da će to i Hrvatska prepoznati i pokazati svijetu čime mi raspolažemo", kazao je Dejan Nemčić, najbolji profesor na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opaka pitanja

Nakon predavanja, Kolindu su dočekala opaka pitanja učenika. "Što mislite koje ste greške napravili u mandatu da vas ljudi nisu ponovno izabrali?"

"Uhhh. Pa gledaj, podvukla sam crtu pod taj mandat pa više i ne razmišljam o tome", odgovorila je bivša predsjednica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da možete, biste li promijenili izgled kovanica za 2023.?"

"Misliš eura. Pa ne znam nisam dizajner, nisam razmišljala o tome - kako se vama sviđaju", kaže Grabar Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma meni je nebitno kako izgleda kovanica, važna je vrijednost", kazao je učenik. 

"Kada bi vam netko ponudio mjesto predsjednice NATO saveza - biste li pristali?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oooohh, pa dobro, to je hipotetski sada. Hmmm, ne razmišljam što bi bilo kad bi bilo", kazala je.

Učenici su bili zadovoljni Kolindom, a za svoje je predavanje dobila čiste desetke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo