osumnjičeni su za dilanje / Kod dvojice Dubrovčana pronađeno 990 komada ecstasyja, marihuana i oružje: uhićeni su i čekaju kaznu

Image

Na području Stona u automobilu dvojice Dubrovčana pronađeno je 990 komada ecstasyja i gram marihuane, obojica su privedena i čeka ih kaznena prijava

13.10.2017.
10:37
VOYO logo

Na području Policijske postaje Ston, 6. listopada zaustavljeno je osobno vozilo dubrovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 30-godišnjak iz Dubrovnika. U automobilu se nalazio i 42-godišnjak kod kojeg je pronađeno 990 komada tableta droge MDMA, a kod 30-godišnjaka pronađen je gram marihuane, piše Dubrovački dnevnik.

Nakon uhićenja izvršene su pretrage stanova dvojice muškaraca prema nalogu Županijskog suda u Dubrovniku. Kod 42-godišnjaka pronađeno je 445 komada streljiva raznih kalibra i tri spremnika za pušku, a kod 30-godišnjaka pronađeno je 47 komada streljiva raznih kalibra, dva spremnika za pušku i 0,5 grama droge hašiš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, počinitelji su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Dubrovački dnevnik neslužbeno doznaje kako je 42-godišnjak djelatnik Sveučilišta u Dubrovniku koji je dio nenastavnog kadra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo