Kerumi drže lekcije, a rodno selo im 8 dana zameteno

9.2.2012.
9:55
VOYO logo

"Naši stariji građani imaju svoju djecu, a ona su po zakonu dužna brinuti se za svoje roditelje! Ako nemaju djecu, valjda imaju nećake i trebali su tijekom života s njima izgraditi dobre odnose".

Izjavila je to Nevenka Bečić prije nekoliko dana komentirajući situaciju u kojoj su se našli Splićani zameteni snijegom i okovani ledom. No, pitanje je koliko se ona i njen brat sami drže takvih pravila i savjeta!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon osam dana sami u akciju

Naime, njihovo rodno selo već danima je zameteno snijegom. Točnije, osam dana zatrpani su mještani Ogorja Gornjeg, općine Muć i zaselka Kerumi. Kako su ih svi pa tako, čini se, i splitski gradonačelnik i njegova sestra zaboravili, mještani tog kraja uzeli su stvar u svoje ruke te krenuli u akciju. Sami su lopatama otkopavali put do sela kako bi se mogli normalno kretati i živjeti.

Zašto u akciji nisu viđeni splitski braco i seka koji bi, kako je rekla Nevenka Bečić, trebali brinuti o rođacima, zasad nije poznato. No, i zato će se zasigurno naći neko zanimljivo opravdanje poput brojnih koje je splitska predsjednica Gradskog vijeća iznijela ovih dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201012070191004-Vrijeme

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo