Kerum reagirao na glasine da se pokušao ubiti

Splitski gradonačelnik reagirao je u četvrtak na glasine o svojem, navodnom, samoubojstvu koje su se tijekom dana proširile gradom te ih nazvao političkim progonom.

6.10.2011.
21:14
VOYO logo

''Otkako sam ušao u izbornu utrku za gradonačelnika, a pogotovo nakon što sam pobijedio na izborima s velikom prednošću u odnosu na svoje protukandidate, ne prestaju napadi na mene, izložen sam bezočnim podmetanjima i lažima'', izjavio je Željko Kerum u priopćenju za javnost koje je poslao nakon što su se Splitom proširile glasine da je pokušao samoubojstvo.

Narod zna koliko tko vrijedi

''Moji politički protivnici dobro znaju da ću im izlaskom na parlamentarne izbore pomrsiti račune i zato sada pojačavaju pritisak na mene. Puštaju svakakve priče i žele me diskreditirati i prikazati kao nepouzdanu osobu. To je politički progon i cilj im je da me spriječe da radim. U tome neće uspjeti jer narod zna tko sam i što sam'', poručio je Kerum, a piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splitski gradonačelnik dodao je i kako će bez obzira ''progone i priče koje se plasiraju'', i dalje nastaviti raditi, te da se neće pravdati. Zaključio je da ''narod dobro zna koliko tko vrijedi''.

Vezani članci:

arti-201109281353006 arti-201109261149006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo