SUPERMODEL MEĐU ALTERNATIVCIMA / Kate Moss pjeva s Lemonheadsima

Image

Na albumu obrada grupe Evana Danda našlo se mjesta za neka zaista interesantna gostovanja.

28.3.2009.
16:59
VOYO logo

Na albumu obrada kojeg će reformirani college rokeri Lemonheads objaviti ovog ljeta gostovala je i kontrovezna manekenka Kate Moss.

Ona je s liderom benda Evanom Dandom podijelila mikrofon na pjesmi "Dirty Robot" uz koju će se na "Varshons" naći još 10 pjesama. Produkciju potpisuje Gibby Haynes iz Butthole Surfersa, za kojeg Evan ističe kako je najzaslužniji za ovaj projekt, a na albumu će se naći i college rock čitanja stvari Leonarda Cohena, Grama Parsonsa te eksperimentalne punk skupine Wire. Na jednoj pjesmi pojavljuje se i glumica Liv Tyler.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se same Kate tiče, njen angažman nimalo ne čudi uzmemo li u obzir da voli ljubovati s rokerima (sjetimo se samo veze s Peteom Dohertyjem), a prije nekoliko godina snimila je i duet s Primal Screamom "Some Velvet Morning".

Lemonheadsima je ovog drugi album otkad su ponovno počeli s radom - prije tri godine izdali su vrlo solidan "The Lemonheads" kojeg su prošlog ljeta promovirali i na zagrebačkom Jarunu u sklopu Rokaj Festa. Da su se ovog puta odlučili za zbirku covera također ne iznenađuje pošto je njihov najveći hit obrada "Mrs. Robinson" Simona And Garfunkela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo