Karlovački HDZ-ovci iz obijesti pretukli mladića!

13.12.2010.
13:14
VOYO logo

Prepoznali su ih, piše Radio Mrežnica, prijatelji napadnutog 18-godišnjaka.

"Oni su s curama navratili klub Astralis. Marko je pošao na WC, ruke je oprao. Onda su njih trojca, četvorica došli, lupili ga šakom u glavu i iscipelarili. Bez veze, nisu uopće imali nikakvih razgovora", ispričao je Radio Mrežnici otac napadnutoga, Darko Jovković, koji je razgovarao i s napadačima i s medijima, te najavio tužbu protiv nasilnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadači su nakon cipelarenja u WC-u pokušali pobjeći, no gosti kafića su ih, znajući što se dogodilo, zadržali do dolaska policije, tako što su im zapriječili put kada su pokušali napustiti parkiralište svojim automobilom.

Željko Goršić mlađi rekao je Darku Jovkoviću da je bio "na krivom mjestu u krivo vrijeme", no otac na to kaže: "Što to znači, pretuku te, iscipelare i onda ti kažu – oprosti? Prijavit ću ga, tužiti, angažirati odvjetnika."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najoštrije sankcije najavio je i karlovački gradonačelnik Damir Jelić, šef karlovačkog HDZ-a. Goršić je ranije izbačen, a Trupkovića i izvjesnog Vogrinca HDZ će izbaciti u najskorije vrijeme, obećava Jelić.

Obitelj Jovković ljetos je pretrpjela strašnu tragediju jer im je tjedan dana nakon svadbe u teškoj prometnoj nesreći na Istarskom ipsilonu poginuo sin. Što se, pak, tiče nasilnika porijeklom iz HDZ-a, oni su od prije poznati policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jabuka ne pada daleko od stabla

Naime, Goršić 'junior' izbačen je iz HDZ-a nakon što je u društvu Trupkovića demolirao River pub u Karlovcu 2008. godine. Vrijeđali su goste, vješali se po lusterima i lomili čaše uz ustaške povike. Mladi se Goršić našao u medijima i zato što je bio upisan kao vlasnik stana namijenjenog za branitelje u Karlovcu, no državni organi tu nisu vidjeli nikakav problem.

Trupković je ujedno i zaposlenik tvrtke Mladost, dok je Goršić radio na benzinskoj crpki nedugo nakon izbacivanja iz HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Državni tajnik Željko Goršić nije ništa manje skandalozan od sina. U više je navrata punio novinske stranice svojim "nestašlucima", uglavnom građevinske prirode, što ga nije koštalo posla u MORH-u.

Ekipa neovisnih političara Domagoja Švegara, nedavno izbačenih iz HSP-a zbog priznanja odanom antifašističkom pokretu predložila je da se HDZ-ovci zajednici oduže putem humanitarnog spektakla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S razumijevanjem za višak energije vaših članova, odustajemo od osuda takvih djelovanja i želimo vam predložiti konstruktivnu suradnju za dobrobit zajednice, poručuju. Naime, obzirom je gospodin Trupković član Odbora za obrazovanje i kulturu Karlovačke županije, predlažemo borbu humanitarnog karaktera između vašeg člana Trupkovića ili Goršića (pretpostavljamo da su navedena gospoda zbog dosadašnjih sličnih aktivnosti posebno zainteresirana) i našeg kandidata za borbu (naše brojkom skromno društvo okuplja tek desetak članova) koja će se odvijati u okvirima pravila sportskog nadmetanja za razliku od vaših dosadašnjih načina djelovanja. Obzirom na tešku situaciju u gradskoj blagajni, predlažemo da se cjelokupni prihod od ulaznica donira kao pomoć u izgradnji dječjeg vrtića na Turnju. Čvrsto vjerujemo kako imate sposobnosti, hrabrosti i infrastrukturu za organizaciju predloženog susreta, a ukoliko to niste u stanju napraviti, isto ćemo preuzeti na sebe. Vjerujemo da nećete propustiti priliku usmjeriti svoju energiju u pravome smjeru i da ćete se odazvati na ovaj poziv, te da će mediji pronaći interes za praćenje ovog humanitarnog spektakla", navode u priopćenju.

Vezani članci:

arti-201005110117006 arti-201005140945006 arti-201004160356006 arti-201005140609006 arti-201005160102006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo