Pitanje vremena? /

Karamarko planira povratak u politiku: 'Zovu me nezadovoljni iz HDZ-a, morat ću se vratiti'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Stanje u stranci i sve skupa motivira me da se vratim u politiku. Politika me puno koštala i puno sam joj dao', izjavio je Karamarko za 24sata

3.1.2018.
8:01
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Pitanje je vremena kada će se nekadašnji predsjednik HDZ-a i potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko vratiti u politiku, sudeći prema izjavi koju je dao za 24sata. Reagirao je nakon što ga je razljutila objava da je suposjednik vile od 1,5 milijuna eura. Objasnio je da je to laž, a uvjeren je da ga dio HDZ-a pokušava diskreditirati. "I stanje u stranci i sve skupa motivira me da se vratim u politiku, ali pitanje je što će mi sljedeće izmisliti. Očito se u stranci boje i računaju na moj povratak više nego ja. U HDZ-u puno nezadovoljnih ljudi komunicira sa mnom, u strahu su. Ja sam si za ovu godinu zacrtao završiti jedan projekt i osigurati egzistenciju djeci, a onda će biti vremena za sve i sve će se na vrijeme znati. Politika me puno koštala i puno sam joj dao", rekao je Karamarko za 24sata.

Ističe da mu nije jasno zašto je u katastru, ne u gruntovnici ostao upisan kao suposjednik vile koja je zadnjih dana predmet medijskih napisa. Najavljuje zbog toga tužbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glede političke misli Karamarko naglašava da je blizak stavovima mađarskog premijera Orbana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo