Karamarko pere ruke od afere 'anonimne kaznene prijave'

21.5.2011.
12:00
VOYO logo

Na pitanje je li premijerku informirao o aferi kamioni odgovorio je pozitivno dodajući kako je to učinio u trenutku kada je istraga završena i dan prije podizanja prijave.

"To je dio mog posla, jer ne može predsjednica Vlade iz medija doznati da policija podnosi kaznenu prijavu protiv bivšeg ministra unutarnjih poslova i aktualnog saborskog zastupnika. To ne bi dopustio nijedan ministar unutarnjih poslova u normalnoj vladi. O podizanju kaznene prijave izvijestio sam premijerku pred sam početak sjednice Vlade, desetak dana nakon Sanaderove ostavke", potvrdio je ministar za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Karamarko negira Polančecove tvrdnje da je na sastanak doveo operativce koji su i pred članovima HDZ-a, a ne samo Vlade, iznosili detalje.

"U ime MUP-a na tom sam sastanku bio samo ja i izvijestio sam premijerku o činjenici da policija podnosi kaznenu prijavu, a sve ostalo su konstrukcije toga gospodina. Uostalom, kad bi njegove konstrukcije bile točne, zar bi policija podnijela kaznenu prijavu za aferu kamioni, a kao što znamo, podnijela ju je, kao i niz drugih kaznenih prijava", kazao je Karamarko ističući da se ne sjeća sastanka na kojem su bili i Šeks i Hebrang, a možda i Jarnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105200716006 arti-201105200890006 arti-201105210015006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo