Karamarko 'otkrio' zašto su Milinović i Kosor nervozni

U sklopu svoje kampanje za predsjednicu HDZ-a Jadranka Kosor je u Vukovaru predstavila svoj program, dok je Tomislav Karamarko iz Krapine poručio da se ugled HDZ-a već 'predugo valja po blatu'.

7.5.2012.
20:10
VOYO logo

''Imali smo odličan razgovor. Ponovila sam im što sam do sada napravila i što sam sve radila. Rekla sam im i, kada budu razmatrali za koga će glasovati od kandidata, da imaju u vidu koliko je tko puta bio u Vukovaru, ali i što je napravio za građane ove županije, branitelje i prognanike. Mislim da je to jako važno'', rekla je Jadranka Kosor novinarima u Vukovaru. arti-201205050345006Zanimljivo je da na sastanku nije bio župan Božo Galić koji je i predsjednik županijske organizacije HDZ-a. Uz Galićev upadljiv je bio izostanak i još nekih viđenijih članova HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije. Podsjetimo da je prije nekoliko dana ova županijska organizacija javno dala podršku Tomislavu Karamarku u utrci za predsjednika HDZ-a. Kosor je rekla da, otkako nije premijerka, a posebno otkako je počela utrka za predsjednika HDZ-a, uvidjela tko je tko, odnosno tko je ostao uz nju sve to vrijeme, ali i tko je od onih za koje je nekad bila najbolja premijerka i predsjednica okrenuo leđa.

Kako kaže, ona govori samo činjenice i nikoga ne napada te smatra da članstvo treba znati tko je radio što, kada i gdje proteklih godina, a posebno oni koji se pozivaju na retuđmanizaciju stranke. ''Ako je to činjenica, zašto ne bih govorila o nekima koji su nakon izbornog poraza napustili stranku ili kada je i tko iz ureda predsjednika Mesića slao razne transkripte. Isto tako i tko je locirao generala Gotovinu'', rekla je Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karamarko: Želim pozitivnu kampanju

''Neću odgovarati na njihove provokacije jer želim pozitivnu kampanju budući da je u pitanju ugled stranke koja se već predugo valja po blatu'', rekao je Karamarko u Krapini ''Na neki sam način istaknut kao favorit u utrci za predsjednika stranke i mislim da je upravo to kod mojih protukandidata Milinovića i Kosor izazvalo nervozu. Ne znaju to podnijeti na jedan sportski način, već se bave insinuacijama i konstrukcijama koje doista nemaju smisla. Ja na njihove provokacije neću odgovarati jer želim imati pozitivnu i dobru kampanju budući da je u pitanju ugled stranke koja se već predugo valja po blatu. Apeliram na kolege da vode pozitivnu kampanju kako bismo sačuvali dignitet svih naših članova, kao i stranke kao kolektiva'', komentirao je u Krapini optužbe svojih protukandidata Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo