Karamarko: Da sam predsjednik, izbacio bih Titovu bistu iz ureda

'Ne osjećam se odgovornim zbog onoga što je presuđeno Ivi Sanaderu. Svojim dolaskom obećao sam izbaciti korupciju iz stranke i postaviti neke vrijednosti u prvi plan', naglasio je Karamarko.

27.6.2014.
19:50
VOYO logo

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko gostovao je u Javnoj stvari HRT-a.

Komentirao je izbor za predsjednika Europske komisije. 'Zadovoljni smo izborom Jean-Claudea Junckera za predsjednika Europske komisije jer je on bio i naš kandidat, kandidat pučana, podržavao je naše pregovore s EU-om. To je iskusan i kvalitetan političar, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema osjećaj odgovornosti

Karamarko je rekao da su ga podržali i socijalisti, među njima i premijer Zoran Milanović.

Dotakao se i presude bivšem premijeru. 'Ne osjećam se odgovornim zbog onoga što je presuđeno Ivi Sanaderu. Svojim dolaskom obećao sam izbaciti korupciju iz stranke i postaviti neke vrijednosti u prvi plan', naglasio je Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan o Ini, Karamarko je rekao kako ne dobiva dovoljno informacija o tijeku pregovora s mađarskom stranom, no ono što nas zanima je zaštita hrvatskih interesa u Ini. Istovremeno moramo pokazati da smo prijateljska zemlja prema investitorima te zato tome treba oprezno pristupiti, treba pričekati, naglasio je Karamarko.

Gospodarstvo u agoniji

Rekao je kako ovo što se događa s hrvatskim gospodarstvom već prelazi u agoniju. Vlada je trebala s odgovornošću pristupiti i upitati se javno jesmo li mi ti koji možemo ovu zemlju voditi naprijed, rekao je Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karamarko je rekao da je on predsjednik Hrvatske da bi izbacio Titovu bistu iz hola svog ureda. Tito je bio zločinac, odgovoran je za velike zločine i njima je ukaljao antifašizam, naglasio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo