Kako se samo osramotio šef bjelovarskog zatvora

'Od sramote bih najradije u zemlju propao. Odmah sam postao svjestan gluposti koju sam učinio. Od devet proizvoda platio sam osam, kaže šef bjelovarskog zatvora Drago Ivančić.

16.3.2011.
12:47
VOYO logo

Da se i najmanja neopreznost začinjena žurbom i površnošću katkad može pretvoriti u pravu noćnu moru, potvrđuje iskustvo koje je prije nekoliko dana doživio Drago Ivančić, upravitelj bjelovarskoga zatvora.

Brzinska kupnja nekoliko sitnica u trgovačkom centru zbog loše navike za njega je na kraju završila neugodnošću zbog koje bi, kako i sam tvrdi, od sramote najradije u zemlju propao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Krenuo sam od pekarskih proizvoda, zatim mliječnih i tako redom te vrlo brzo nakupio toliko artikala da ih više nisam mogao držati u rukama", ističe i dodaje da je tada mehanički, ne razmišljajući stavio jedan od proizvoda za osobnu higijenu u džep, računajući da će ga na blagajni izvaditi i platiti.

Toga se nije sjetio, pa ga je na izlasku iz Kauflanda zaustavio ga zaštitar, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o proizvodu vrijednom svega 21 kunu.

"Te sekunde sjetio sam se artikla u džepu i odmah postao svjestan gluposti koju sam učinio", priznaje Ivančić i dodaje kako mu je kroz glavu prostrujila misao da će ga javnost "raspeti" kad čuju da je ravnatelj zatvora uhvaćen u krađi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da će biti i onih koji to neće povjerovati, ali zar bi doista išao s namjerom da nešto ukradem kad sam od devet artikala platio osam", očajan je Ivančić.

U policiji potvrdili krađu

Zaboravljeni artikl je odmah platio, ali onda je nastao novi problem. Kod sebe nije imao osobnu iskaznicu, a zaštitar je inzistirao da se utvrdi njegov identitet i upiše matični broj. Pozvao je policiju koja je to učinila, pa se našao i u njihovoj evidenciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U policiji su potvrdili da su utvrdili identitet 53-godišnjeg muškarca kojeg je zaštitar zatekao u krađi..

U Kauflandu o spornom događaju nisu ništa željeli reći. Novinara su uputili na zaštitarsku tvrtku Klemen security, ali ni oni nisu bili raspoloženi za razgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo