NESREĆA U DUGOPOLJU / Jurio BMW-om pa sletio s kolnika: Dvoje 19-godišnjaka teško ozlijeđeno, a jedan lakše

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL/ilustracija

Vozač je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život, dok je 19-godišnji suvozač zadobio lakše i  19-godišnja putnica u vozilu teške tjelesne ozljede

1.10.2023.
10:10
Tomislav Miletic/PIXSELL/ilustracija
VOYO logo

Noćas, oko jedan sat iza ponoći, u Dugopolju na ŽC 6260 dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene tri osobe, izvijestili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Kako javljaju, do nesreće je došlo  dok je 19-godišnji vozač upravljajuo osobnim vozilom BMW i kretao se od smjera zapada u smjeru istoka te dolaskom u nepregledni zavoj nije prilagodio brzinu kretanja stanju ceste uslijed čega je izgubio nadzor nad vozilom koje je sletjelo van kolnika, te se nastavilo nekontrolirano kretati nakon čega dolazi do okretanja vozila na krov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Tri dana, pet nesreća, sedmero mrtvih. Zašto smo po poginulima među najgorima u Europi i trebamo li strože kazne?

Vozač je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život, dok je 19-godišnji suvozač zadobio lakše i 19-godišnja putnica u vozilu teške tjelesne ozljede, te su nakon pružene liječničke pomoći hospitalizirani na bolničkom liječenju u KBC Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo