Josipović otkrio kakve je pozive dobivao iz SDP-a, glatko ih je odbio

Predsjednik na odlasku, Ivo Josipović rekao je da se vraća profesorskoj karijeri, ali ne namjeravam napustiti ni politički život.

13.2.2015.
19:50
VOYO logo

"Cilj mojeg budućeg političkog djelovanja bit će mi borba za vrijednosti. U politici je bitno imati ciljeve za koje ćete se boriti. Ako se vraćam u SDP moram vidjeti imali li tamo želje da se moji ciljevi provode. Odluku na koji ću način svoje ciljeve provoditi još neću donijeti jer nemam sve informacije. Neću rušiti vodstvo SDP-a, iako su me neki zvali i predlagali mi rušenje vodstva", rekao je u emisiji HRT-a Javna stvar predsjednik Republike na odlasku Ivo Josipović.

Nisam političko koplje bacio u trnje

"Izgubio sam izbore, no i izborne pobjede ali i porazi su politički život. Nisam političko koplje bacio u trnje", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ured predsjednika surađuje timom Kolinde Grabar Kitarović, svakodnevno. Čuli smo se povremeno, vidjeli dva puta", otkrio je Josipović.

"Kanim se vratiti profesorskoj karijeri. ali ne mislim napustiti politički život", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvaljujem SDP-u i svim drugim strankama (17) koji su me podržali, aktivistima, simpatizerima. Izražavam javnu zahvalnost. Žao mi je što nije bilo više suradnje Vlade i mene da se prihvati mojih 20 mjera koje bi ublažile dužničku krizu. Neke od mojih mjera tek se sada implementiraju , godinu i pol kasnije nego sam ih predložio".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo