JESU LI NADZORNE KAMERE SNIMILE NAPAD NA MARIJA CVITANOVIĆA? / Detaljno smo analizirali kako su napadači vrebali trenera Dinama

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Tijekom današnjeg dana policajci su razgovarali sa stanarima u Ulici Vladimira Preloga gdje je u srijedu navečer napadnut trener Dinama Mario Cvitanović.

21.9.2017.
18:45
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Ispitivali su ih jesu li što primjetili uoči i nakon tog brutalnog incidenta koji se dogodio pred njihovom zgradom.

Cvitanović javno ne otkriva detalje napada

I dok sam Cvitanović poručuje kako ga napad neće pokolebati u poslu što ga radi, policija pokušava ući u trag napadačima. Kako je napad tekao opisao je još tijekom očevida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
CVITANOVIĆ: /

'Moj privatni život je čist kao suza! Ako mi hoćeš oduzeti strast prema nogometu, uzmi pištolj i pucaj u mene'

Image
CVITANOVIĆ: /

'Moj privatni život je čist kao suza! Ako mi hoćeš oduzeti strast prema nogometu, uzmi pištolj i pucaj u mene'

Međutim, kako su nam rekli stanari koje smo zatekli u zgradi, nitko u Cvitanovićevom susjedstvu ništa neobično nije primjetio, niti čuo. Za premlaćivanje trenera Dinama doznali tu tek kad je u ulicu stigla policija. Dio ih nije želio ni razgovarati o svom slavnom susjedu.

Više mogućih pravaca za bijeg

Istražiteljima će malo koristi imati i od video-nadzora postavljenog na ulazima u zgradu budući da su kamere, kako smo mogli primjetiti, usmjerene samo na uski prolaz pred samim ulaznim vratima. Zbog toga, doznajemo, policajci osim same zgrade i područja oko nje, provjeravaju i širi teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nije isključeno da je neka druga nadzorna kamera snimila počinitelje dok su bježali.

A samom mjestu na kojem je napadnut Cvitanović može se prići iz više pravaca budući da zgrada ima i prolaze prema garažama. Taj dio je, zasigurno, omogućio napadačima da neprimjećeni motre nailazak Cvitanovićevog automobila. Budući da je pakrirao 15-ak metara od svog ulaza zaskočili su ga dok je izlazio iz automobila. Isto tako, od zgrade u kojoj Cvitanović živi moguće je udaljiti se u više različitih pravaca, a jedan od njih vodi i prema Nacionalnoj i sveučilišnoj biblioteci gdje uvijek ima mnogi ljudi, te je moguće izgubiti se u masi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što su vidjeli gosti kafića?

Kako se u neposrednoj blizini nalazi više kafića nije isključeno da je u to vrijeme, oko 20 sati, bilo gostiju koji su mogli posvjedočiti napadu. Zato su, kako se doznaje, napadači bili maskirani zbog čega je i njihovo prepoznavanje gotovo nemoguće.

Ipak, vjerojatno je da su biježeći u nekon trenutku ipak odbacili maske kojima su štitili lice dok su udarali Cvitanovića. Zbog toga se, doznajemo do istražitelja, pregledava iznimno široki teren, a iz vrha policije uvjeravaju da će slučaj uskoro riješiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo