šuška se, šuška / Jerry Seinfeld najavio povratak 'Seinfelda'

Image

Već se neko vrijeme šuška o tome da Seinfeld planira neki oblik povratka sa svojim sit-comom koji mu je u 90-tim godinama prošloga stoljeća donio svjetsku slavu.

31.1.2014.
14:27
VOYO logo

Američki komičar JerrySeinfeld potvrdio je da je gumačka ekipa njegovog proslavljenog sitcoma "Seinfeld" ponovno na okupu i radi na "tajnom projektu" koji će svjetlo dana ugledati "vrlo, vrlo brzo", piše britanski Guardian.

Već se neko vrijeme šuška o tome da Seinfeld planira neki oblik povratka sa svojim sit-comom koji mu je u 90-tim godinama prošloga stoljeća donio svjetsku slavu. Govorkanja su se intenzivirala nakon što su on i glumac JasonAlexander, koji u serijalu igra Georgea, nedavno viđeni kako ulaze u restoran Tom's, jednu od glavnih lokacija serijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je gostujući u emisiji "Boomer and Carton" na lokalnom newyorškom televizijskom programu ostao prilično tajnovit, Seinfeld je ipak pristao iznijeti neke zanimljive pojedinosti svojeg novog projekta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznao je da je njegov sastanak s likom Georgea Consanze u restoranu bio sniman, te da su mu nazočili i drugi članovi glumačke ekipe "Seinfelda". Priznao je i to da je u projekt, koji bi trebao imati oblik kratkog showa, uključen i njegov koscenarist i koproducent Larry David, koji se međutim neće pojavljivati ispred ekrana.

Napomenuo je i da će to vjerojatno biti samo jednokratan projekt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svojim bespoštednim stilom, duhovitim radnjama o zbrkama u svakodnevnom životu njegovih likova, "Seinfeld" – serijal "ni o čemu" – revolucionarizirao je žanr sitcoma. Prikazivao se na NBC-ju od 1989. do 1998. u ukupno devet sezona, nagrađen je brojnim nagradama među kojima i Emmyjem i Zlatni globusom, a mnoge od njegovih poštapalica ušle su u leksikon popularne kulture. Serija je bila na vrhu lista gledanosti, a po američkom tjedniku TV Guide, to je najbolja televizijska serija ikada snimljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo