Prevrnuli su se u more /

Jedna osoba je poginula u tragičnoj nesreći u Kaštel Starom: Kumovala je brzina

Automobil u kojemu su bila četvorica mladića sletio je s kolnika u more i prevrnuo se na krov.

22.12.2020.
19:20
VOYO logo

Tragična prometna nesreća dogodila se u noći s ponedjeljka na utorak u Kaštel Starom. Automobil u kojemu su bila četvorica mladića sletio je s kolnika u more i prevrnuo se na krov, pri čemu je 24-godišnjak izgubio život. Uzrok nesreće tek se treba utvrditi, no zna se da je nesreći kumovala i velika brzina. 

Snimka koju kruži društvenim mrežama kazuje više o uzrocima nesreće nego policijsko izvješće. Jurnjava je snimljena netom prije slijetanja automobila u more. Prevelika brzina i vožnja po šetnici doveli su do prevrtanja na krov na morske stijene pri čemu je izgubljen jedan mladi život. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stipe Jakeljić iz DVD-a Kaštela kaže kako su tri ozlijeđena putnika samostalno izašli iz vozila dok je četvrti unesrećeni ležao pored vozila u moru: "Njega smo izvadili i predali Hitnoj medicinskoj pomoći pa tako da prizor nije bio baš za gledanje", dodaje Jakeljić

Image
Kako se to dogodilo? /

FOTO Bizarna prometna nesreća u mirnoj ulici u Zagrebu: Automobil se prevrnuo na bočnu stranu

Image
Kako se to dogodilo? /

FOTO Bizarna prometna nesreća u mirnoj ulici u Zagrebu: Automobil se prevrnuo na bočnu stranu

Dvojica mladića su hospitalizirani dok je treći pušten na kućnu njegu 

Trojica mladića u dobi od 21 do 23 godine prevezni su u bolnicu na pružanje liječničke pomoći. Dvojica su zadobila teške tjelesne ozljede i zadržani su na bolničkom liječenju, no njihovo je stanje stabilno i nisu životno ugroženi. Treći mladić iz automobila prošao je s lakšom tjelesnom ozljedom te je pušten na kućnu njegu. Nesreća se dogodila u noći oko 1 sat i 25 minuta. Tko je od četvorice mladića vozio automobil još se utvrđuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na jurnjavu mladih vozača u sitne noćne sate Kaštelani su već navikli. Tako Ivan iz kaštela Starog kaže kako je divljanja bilo, ali ga je onda nestalo na možda godinu dana. 

Kako bi se utvrdile sve okolnosti nesreće državno odvjetništvo zatražilo je provođenje vanjskog pregleda i obdukcije mrtvog tijela kao i pregled automobila nakon čega bi se trebalo znati zašto su nakon noćašnje jurnjave. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo