ISKAZAO INTERES /

Je li Picula najizgledniji SDP-ov kandidat za predsjednika? 'Otvoreno kažem da o tome razmišljam'

Image
Foto: PIXSELL

'Dva sam puta dobio najveći broj preferencijalnih glasova na izborima za Europski parlament. Anketna izjašnjavanja građana također mi idu u prilog'

12.2.2018.
10:58
PIXSELL
VOYO logo

Europarlamentarac Tonino Picula u razgovoru za Večernji list odbacio je tvrdnje da bi mogao biti Bernardićev nasljednik te je pritom podsjetio da je izbore za predsjednika SDP-a izgubio dva puta.

Ipak, Picula je kazao kako je zainteresiran da bude predsjednički kandidat SDP-a. "Ne krijem da sam zainteresiran za izborne utrke u kojima se građani neposredno izjašnjavaju. Za to imam i dobre razloge. Dva sam puta dobio najveći broj preferencijalnih glasova na izborima za Europski parlament. Anketna izjašnjavanja građana također mi idu u prilog. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želja mi je da na iduće javne izbore izađem kao SDP-ovac, da nekim svojim utjecajem i ugledom pokušam pomoći i prijeko potrebnoj izbornoj afirmaciji stranke. Ali treba vidjeti kakve su nam mogućnosti. Kako će stranka funkcionirati u trenutku kada treba stati iza jedne takve kandidature. Zato je rano sad kazati da ili ne, ali otvoreno kažem da o tome razmišljam", kazao je Picula za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo