MOŽEMO LI PO ZLATO? / Je li ova Hrvatska uistinu najveća i najbolja ikad? Dalić tvrdi da je, evo što vi kažete na to

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

S njim se slaže više od pola naših ispitanika, točnije 66 posto. Da je bilo boljih od njih smatra tek svaki peti ispitanik (19 posto) dok 15 posto naših čitatelja tvrdi da ovo nije najveća i najbolja reprezentacija

16.6.2023.
10:23
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Zlatko Dalić za dva dana igra drugo finale s Hrvatskom nogometnom reprezentacijom.

Nakon što je osvojio prvo u Rusiji srebro, a zatim četiri godine kasnije i broncu na Svjetskom prvenstvu u Katru, čeka ga novo finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je već treća medalja na posljednjih četiri velika natjecanja pa se mnogi s pravom pitaju je li Dalić zaista najbolji hrvatski izbornik.

Image
PRESICA U ROTTERDAMU /

Zlatko Dalić nakon pobjede nad Nizozemskom: 'Ova reprezentacija je najveća i najbolja'

Image
PRESICA U ROTTERDAMU /

Zlatko Dalić nakon pobjede nad Nizozemskom: 'Ova reprezentacija je najveća i najbolja'

No, nas je ipak u anketi zanimalo slažete li se s tim da je ova reprezentacija trenutno "najveća i najbolja", prema riječima Zlatka Dalića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tko god da je rekao, u pravu je. Osvajali smo olimpijska zlata u drugim sportovima. Ne podcjenjujem druge, ali nogomet je daleko najvažniji sport. Hrvatski sport čini velike stvari, ali ovo što činimo šest godina, da cijelu Hrvatsku činimo okupljenom i zajedno, da se cijeli svijet čudi i divi što radimo, nikom nije jasno. Ova reprezentacija je najveća i najbolja. Možda je Hrvatska bila 2008. i 2016. bolja, ako pogledate tko je bio u napadu, Klasnić, Modrić, Petrić, Eduardo, ali ova Hrvatska je najveća reprezentacija Hrvatske svih vremena", rekao je Dalić na konferenciji za novinare.

S njim se slaže više od pola naših ispitanika, točnije 66 posto. Da je bilo boljih od njih smatra tek svaki peti ispitanik (19 posto) dok 15 posto naših čitatelja tvrdi da ovo nije najveća i najbolja reprezentacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko zna, možda onima kojima Vatreni dosad nisu to dokazali, dokažu upravo u nedjelju kada se u Rotterdamu od 20:45 igra finale Lige nacija protiv Španjolske.

Upravo to vas pitamo u našoj novoj anketi, smatrate li da možemo pobijediti i osvojiti tu zlatnu medalju koja nam nedostaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo