Panenić: Most je jedinstven i homogen / Je li Mostu došao kraj? Klub 'odmetnute trojke' uhvaćen u žustroj raspravi na kavi!

Image
Foto: Facebook (Sanjin Španović)

Ovo troje Most-ovaca već su ranije izražavali nezadovoljstvo Mostovim šefom Božom Petrovom pa ostaje pitanje hoće li se nakon napetosti između njega i Karamarka, odlučiti 'preći na drugu stranu'

30.5.2016.
16:57
Facebook (Sanjin Španović)
VOYO logo

U vrijeme kada Mostu prijeti urušavanje, a Vlada je na korak od raspada, zanimljiv politički trojac uhvaćen je na kavi u Zagrebu. Fotografiju je na Facebook profil postavio urednik i voditelj političkog talk showa 'Veto' na Jabuka TV-u Sanjin Španović

Bit će zanimljivo vidjeti kome će se Ivan Lovrinović, Juro Martinović i Ivica Mišić prikloniti, a sudeći po žustroj raspravi koju su vodili na kavi - napetost se mogla rezati nožem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo troje Most-ovaca već su ranije izražavali nezadovoljstvo Mostovim šefom Božom Petrovom pa ostaje pitanje hoće li se nakon napetosti između njega i Karamarka, odlučiti 'preći na drugu stranu'.

Razlog sastanka mogao bi čak biti i dogovor oko osnivanja vlastita kluba, a i sam Martinović je to nedavno potvrdio za Jutarnji rekavši kako se neće prikloniti Bandićevu klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Panenić: Most je jedinstven i homogen

Ministar gospodarstva iz Mosta Tomislav Panenić izjavio je u ponedjeljak kako je Most jedinstven i homogen te da će svi Mostovi ministri, donese li se takva odluka, istupiti iz Vlade i da će saborski zastupnici Mosta biti za opoziv prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo