ne nasjeda na provokacije /

Jandroković tvrdi da Vlada ima pametnijeg posla od prepucavanja sa Srbijom: 'Imamo druge prioritete'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

'Hrvatska nema razloga nastavljati polemiku jer nam nije korisna i trebamo se okrenuti stvarima koje su važnije za hrvatske ljude'

3.5.2018.
11:13
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković komentirao je najnoviju krizu u odnosima sa Srbijom te kazao kako je politika Srbije uvijek ista. "Provocirati, verbalno izazivati i uvlačiti vas u blato. Treba izbjeći tu vrstu prepucavanja jer ona Hrvatskoj ne koristi.

Mi smo članica EU-a i NATO-a, imamo druge prioritete. Ponudili smo ruku suradnje, ali oni u ovom trenu još nisu spremni za tu razinu suradnje koja je nužna da bi se razvijali pozitivni dobrosusjedski odnosi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska nema razloga nastavljati polemiku jer nam nije korisna i trebamo se okrenuti stvarima koje su važnije za hrvatske ljude. Kao što sam rekao, imamo pametnijeg posla od prepucavanja s Dačićem", poručio je Jandroković.

Komentirao je i presudu psuda u Slunju prema kojoj Marko Perković Thompson nije poticao na mržnju korištenjem pozdrava "Za dom spremni" na koncertu prošle godine. "Ne mogu komentirati nepravomoćne sudske presude. Treba ujednačiti sudsku praksu, ta zadaća je pred onima koji se time bave. Kao političar ne bi bilo primjereno da komentiram sudske presude", kazao je Jandroković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo