Jandroković: SDP je licemjeran i neodgovoran

Gordan Jandroković je, reagirajući na istup SDP-a u Gradskoj skupštini kojim se ispričao za pogrešne poteze u vođenju grada, rekao da to pokazuje da je SDP nedosljedan, licemjeran i neodgovoran.

19.3.2010.
14:48
VOYO logo

Predsjednik Povjerenstva zagrebačkog Gradskog odbora HDZ-a Gordan Jandroković je na konferenciji za novinare istup SDP-ove zastupnice na Skupštini u ime Kluba zastupnika te stranke Mirele Holy ocijenio skandaloznim.

Ona se ispričala građanima za sve pogrešne odluke koje je SDP donio u prethodnom mandatu, a izazvale su štetu građanima, jer su, kako je rekla, zastupnici bili nedovoljno stručno informirani ili su bili obmanuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je priznala da sustav prostornog planiranja nije takav kakav bi trebao biti, odnosno da niti ne postoji.

Holy je pripadnica vladajuće stranke u Gradskoj skupštini, a govorila je kao da je u oporbi, ustvrdio je Jandroković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SDP je u Saboru napadao i vrijeđao vladu, a onda se ogradio sam od sebe i svoje politike te pokazao da ne želi preuzeti odgovornost za pogrešne poteze.

Jandroković drži da takvu kritiku nikada ne bismo čuli da gradonačelnik Milan Bandić nije napustio SDP, jer su neraskidivo i interesno povezani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako isti ljudi mogu voditi tako različite politike i slati različite poruke, upitao je Jandroković ustvrdivši da je Holy govoreći o premijerki Kosor zapravo govorila o sebi.

Iako je isprika uvijek dobrodošla, ona pokazuje bijeg od odgovornosti i svega lošeg što su SDP i Bandić učinili u Zagrebu, rekao je Jandroković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavio je da će HDZ kada dođe na vlast u Zagrebu ostvariti obećano i preuzeti odgovornost za Zagreb kao što je to učinio i za Hrvatsku. Što vrijeme bude više odmicalo rast će potreba za smjenom SDP-a u Zagrebu, uvjeren je Jandroković kao i da će građani Zagreba to moći dočekati, budući su lokalni izbori tek za tri godine.

U vezi sa zahtjevima da se ponovno pregovara s investitorom Tomom Horvatinčićem o izmjeni projekta za kompleks na Cvjetnom trgu, Jandroković je rekao da su takvi obrati licemjerni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smatra da se SDP pokušava izvući iz nastale situacije prebacujući odgovornost na gradonačelnika Bandića.

Prethodni članci:

arti-201003180346006 arti-201003170346006 arti-201003170235006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo