Jakovčić: Preživljavam na jeftinim srdelicama

Ivan Jakovčić, čelni čovjek IDS-a, poručio je kako je njegova jedina uloga u aferama s kojima ga povezuju da se one raščiste.

3.10.2010.
19:46
VOYO logo

Predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić, gostujući u emisiji 'Nedjeljom u 2' Aleksandra Stankovića, izjavio je kako smatra da su u predsjedništvu HDZ-a znali za odluke vezane uz korupcijske afere, pišu 24sata.

''Ne želim nikoga osuđivati. Podržat ću svaki Vladin način rješavanja korupcije. Ivo Sanader najviše je znao i dobro je da se vratio u zemlju kako bi dao neke odgovore'', rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aleksandar Stanković komentirao je i kako se uz njegovo ime vežu razne afere.

''Povezuju me, ali mene nitko nije zvao na razgovore. Trpio sam prozivanja nekoliko godina, no sad je postalo previše ozbiljno, previše je lažnih informacija. Moja uloga u tim aferama je da se one raščiste'', rekao je Jakovčić, a potom objasnio i stanje svoje imovinske kartice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Imam lijepu kuću u Poreču, koju sam sredio novcem od prodaje roditeljskog stana. Novac za kupnju nekretnina u Sv. Juraju stekao sam privatnim poduzetništvom. Trenutačno imam plaću 16.000 kuna.

Na pitanje kako preživljava sa šest tisuća kuna, jer mu deset tisuća odlazi za kredit, Jakovčić je rekao kako ''jede puno srdelica, koje su jako jeftine''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-201009250075006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo