JANDROKOVIĆ OBJASNIO ZAŠTO NOSE METAR SA SOBOM U KAMPANJI: / 'Moramo mjeriti udaljenost među kandidatima'

Image
Foto: Damir Spehar/PIXSELL

'Uvjeti su vrlo jasni, nisu se stekli uvjeti sa samoizolaciju i ovo je pokušaj oporbe da nebitnu temu ubaci u javni prostor'

24.6.2020.
11:56
Damir Spehar/PIXSELL
VOYO logo

HDZ-ov Gordan Jandroković u sklopu predizborne kampanje boravio je u Sv. Ivanu Zelini gdje je za N1 rekao da je struka pokazala iznimnu razinu poznavanja materije kada je u pitanju koronavirus te da se treba držati njhovih naputaka.

Upitan treba li premijer Andrej Plenković, nakon kontakta s Novakom Đokovićem, koji je pozitivan na koronavirus, otići u samoizolaciju, Jandroković je ponovio ono što i Plenković, da uvjeta za samoizolaciju nema. "Uvjeti su vrlo jasni, nisu se stekli uvjeti sa samoizolaciju i ovo je pokušaj oporbe da nebitnu temu ubaci u javni prostor", rekao je Jandroković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PLENKOVIĆ TVRDI DA NIJE BIO U BLISKOM KONTAKTU S ĐOKOVIĆEM: /

'Napisi po stranim medijima nisu štetni, jer je to neistinito'

Image
PLENKOVIĆ TVRDI DA NIJE BIO U BLISKOM KONTAKTU S ĐOKOVIĆEM: /

'Napisi po stranim medijima nisu štetni, jer je to neistinito'

'Namjerno difamiranje' članova Stožera

Zlobnim insinuacijama ocijenio je moguće isticanje činjenice da je većina članova Nacionalnog stožera u HDZ-u. "Na početku epidemije nitko nije pitao iz koje su stranke, a kad su se krenule smanjivati brojke, krenulo se u namjerne difamacije", rekao je Jandroković.

Što se tiče aktivnosti ministra unutarnjih poslova, Davora Božinovića, kao i ministra zdravstva, Vilija Beroša, koji su u Nacionalnom stožeru, Jandroković je rekao da oni moraju raditi svoj posao kao ministri. "Briga za zdravlje građana je primarna briga, briga za sigurnost je ono što jamčimo i iduće četiri godine", rekao je Jandroković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nose metar

Otkrio je i zanimljiv detalj u promotivnim materijalima HDZ-a. "Nosimo metar, to je dio našeg promo materijala za ove izbore, pa ga koristimo i da izmjerimo udaljenost među kandidatima. Moramo se ponašati odgovorno, vodimo računa o zdravlju, a život mora ići dalje", poručio je Jandroković.

Kaže da im je cilj osvojiti šest mandata te da vjeruje da će taj cilj i ostvariti. Upitan o potresu u Zagrebu, Jandroković je rekao da je Vlada sa svoje strane učinila ono što smatra da je trebala te da je pomogla građanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o koronavirusu u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo