'JA BIH SLAVONKU ZA ŽENU JER BOLJIH NEMA': / Dalmatinac od medija traži pomoć u pronalasku bračne družice

Image
Foto: PIXSELL/Ilustracija, Ivica Galovic

Pomorac iz Zubovića na Pagu odlučio je pronaći ženu u Slavoniji, a njegov prijatelj iz Osijeka, ustrajan da mu pomogne, po tom se pitanju obratio i medijima.

2.9.2016.
12:36
PIXSELL/Ilustracija, Ivica Galovic
VOYO logo

Glas Slavonije u utorak je poslijepodne u svoju redakciju zaprimio neobičan poziv. Osječanin Jakob Ergotić (84) tražio je od njihovih novinara da mu pomognu pronaći suprugu za prijatelja s otoka Paga. Kazao je kako je njegov prijatelj 54-godišnjak iz mjesta Zubovići u kojem iznajmljuje nekoliko lijepih apartmana.

"Živio sam u Novalji 22 godine i imao kuću sa šest apartmana. Zapošljavao sam tada samo naše Slavonke, djevojke iz Osijeka, Županje, Virovitice... i sve su one kod mene živjele gratis, a dobivale plaću. U to sam vrijeme ondje upoznao puno domaćih ljudi, među kojima je i Zubović, inače, jamčim, iznimno pošten čovjek koji ne puši, popije tek katkad bevandu uz dobru hranu. I naravno, vrlo je zgodan muškarac. Pitao me bih li mu pomogao da nađe ženu u Slavoniji, a ja bih volio kada bih u tome uspio", ispričao je Ergotić dodajući kako potkraj ovog tjedna putuje na Pag te da bi zainteresiranu poveo na upoznavanje. Ako bi to bila žena koja zna voziti, njemu lakše jer je put dug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavonka bi na Pagu mogla provesti deset dana i tijekom njih upoznati Zubovića koji nakon toga još ide na jednu plovidbu u Englesku, a potom bi se želio skrasiti sa svojom izabranicom. Cijelu priču potvrdio je i sam Zubović. Slavonku, kaže, želi "jer boljih od njih nema, to su vrlo drage i lijepe žene".

"U Osijeku sam bio više puta i svidjele su mi se i one i grad. Inače, ovdje kod mene u mjestu nekada je bilo dvostruko više žena nego muškaraca, a sad je situacija obrnuta. Inače, planiram raditi najdulje još godinu-dvije, a onda bih se skrasio, živio pravim obiteljskim životom", kaže Mladen Zubović kojem je prije svega važno da mu se javi iskrena žena u dobi od 35 do 50 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo