tržišno komuniciranje /

Izvrstan odaziv na ovogodišnje natjecanje Effie uz porast broja prijava od preko 40%

Image
Foto: PR fotografije

Na natjecanje u sklopu kojega se nagrađuju najučinkovitije agencije i oglašivači ove je godine prijavljen sveukupno 51 projekt s najvećim brojem prijava u kategoriji financijskih i osiguravajućih usluga

8.3.2017.
11:21
PR fotografije
VOYO logo

Službeno su zatvorene prijave na ovogodišnje izdanje natjecanja Effie, u sklopu kojega će se dodijeliti prestižna nagrada za izvanredno i učinkovito tržišno komuniciranje. Natjecanje je dio festivala Dani komunikacija, koji će se održati od 30. ožujka do 2. travnja u Rovinju, a ove će godine za nagradu za iznimne i učinkovite marketinške kampanje konkurirati sveukupno 51 projekt, što je porast od preko 40% u usporedbi s prošlom godinom.

Na temelju slogana „Ideje koje djeluju“, nagrada Effie dodjeljuje se za najznačajnija postignuća u tržišnim komunikacijama na temelju kriterija učinkovitosti, tj. na temelju uspješnog povrata sredstava uloženih u marketinške kampanje. Ove godine prijavljen je 51 projekt, s najvećim brojem prijava iz industrije financijskih i osiguravajućih usluga. Između prijavljenih projekata, 20 stručnjaka industrije i članova žirija odabrat će dobitnike zlatnih, srebrnih i brončanih nagrada Effie u segmentima kreativnosti, strategije i postignutih rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

„Povećanje broja prijava u usporedbi s prošlom godinom potvrda je da su učinkovitost i mjerljivi poslovni i komunikacijski ciljevi sve važniji aspekti razrade i realizacije marketinških kampanja na hrvatskom tržištu i za agencije i za oglašivače. Naravno, povećanje broja prijava vidimo i kao potvrdu da je nagrada prepoznata kao važno priznanje struke. S obzirom na visoku razinu strateškog promišljanja i pažljivog raspolaganja ulaganjima u prijavljenim projektima, odluka o pobjednicima bit će uzbudljiv izazov za cijeli žiri“, rekao je Darko Ivančević, predsjednik žirija natjecanja Effie i globalni potpredsjednik brenda Staropramen unutar grupacije MolsonCoors.

Dobitnici po pojedinačnim kategorijama i dobitnik nagrade Grand Prix Effie bit će proglašeni na festivalu Dani komunikacija u Rovinju. Sve informacije o natjecanju Effie dostupne su na službenim stranicama natjecanja www.effie.hr, a trenutno su otvorene i prijave na strukovna natjecanja IdejaX, Mixx i Young Lions. Više informacija o festivalu i kotizacijama dostupno je na službenim stranicama festivala www.danikomunikacija.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo