DVIJE SU STRANE / Ivoševića u Splitu napao konobar? Oglasio se i vlasnik ugostiteljskog objekta

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Da je Ivošević napadnut potvrdio je i gradonačelnik Ivica Puljak, a konobar i dogradonačelnik odvezeni su u tamošnju policijsku postaju te se nad njima provodi kriminalističko istraživanje

29.6.2023.
22:00
Miroslav Lelas/PIXSELL
VOYO logo

Dok je obilazio Split s komunalnim redarima, splitskog dogradonačelnika Bojana Ivoševića fizički je napao jedan konobar. Kako javlja Slobodna Dalmacija, riječ je o radniku objekta čiji vlasnici imaju nekoliko objekata u gradu, a jedan od njih nedavno je izgubio dugogodišnji štekat. Ivošević je bio zadužen za takve zahvate.

Vlasnik ugostiteljskog objekta za Slobodnu priča drugu priču. Govori kako je Ivošević u društvu jedne žene sjedio u susjednom lokalu. "U jednom trenu započela je rasprava između njih dvoje, počeli su vikati, da bi sljedeće došlo do njihova naguravanja", govori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stao sam između njih dvoje i tu završava čitava priča, nitko nikoga nije fizički napao", dodao je.

Da je Ivošević napadnut potvrdio je i gradonačelnik Ivica Puljak, a konobar i dogradonačelnik odvezeni su u tamošnju policijsku postaju te se nad njima provodi kriminalističko istraživanje. Dogradonačelnik je pak za Index potvrdio da je napadnut pa je rekao da je nakon obilaska s komunalnim redarima sjeo na piće u jedan kafić, a onda je iz drugog izašao konobar, počeo provocirati te ga onda i napao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Ivošević: 'Grad Split ne odustaje od ideje da centar bude čist za vrijeme turističke sezone'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo