IVOŠEVIĆ PRED NOVINARIMA / Splitski dogradonačelnik o napadu: 'Prišao mi je i udario me šakom u glavu. Ne bojim se nikoga u ovome gradu''

Image
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell/ilustracija

'Nikad nisam imao policijsku zaštitu, hoće li to raditi, ne znam. Ne bojim se nikoga u ovom gradu', rekao je splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević

5.9.2022.
13:38
Ivo Čagalj/Pixsell/ilustracija
VOYO logo

Splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević održao je konferenciju za novinare povodom incidenta koji se dogodio u subotu, nakon kojeg je podnio kaznenu prijavu protiv nepoznate osobe zbog kaznenog djela prijetnje.

"Ovog vikenda nakon što sam izašao iz izolacije u kući do moje trajala je galama koja je prešla u ženske urlike. Vidio sam da je čovjek nad ženskom osobom i zavikao sam da se prestane derati na nju. Ta osoba koju ne poznajem je istrčala i prišla mi. Nisam reagirao. Udario me šakom u glavu, ja sam rekao da zovem policiju, a on se krenuo udaljavati i pobjegao iz stana. Kad je odlazio, uputio mi je prijetnju da on ima policiju u malom prstu i da će mi doći nekad kad se budem najmanje nadao", rekao je Ivošević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ZAVRŠIO U BOLNICI /

Ivoševića susjed udario šakom nakon svađe: Neslužbeno otkriven razlog sukoba

Image
ZAVRŠIO U BOLNICI /

Ivoševića susjed udario šakom nakon svađe: Neslužbeno otkriven razlog sukoba

Poručio građanima. Uvijek zovite policiju!

"Problem nasilja nad ženama je velik, želimo ga rješavati, a molim ministarstvo da nam pomogne da se u Splitu otvori krizni centar", rekao je.

Nakon nemilog događaja podnio je, kaže, kaznenu prijavu, a otišao je i u bolnicu da sve bude dokumentirano. Dodao je kako je kasnije od susjeda saznao da ovo nije bio prvi put da je spomenuta osoba zlostavljala ženu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad nisam imao policijsku zaštitu, hoće li to raditi, ne znam. Ne bojim se nikoga u ovom gradu. Ovo čak nije imalo veze s mojim poslom, ovo se može dogoditi svakome. Nemojte zatvarati oči", poručio je splitski dogradonačelnik. Građanima je poručio da u sličnim situacijama uvijek zovu policiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo