I Josipović progovorio o Sanaderovom gostovanju na HTV-u

"Ne vjerujem da će emisija utjecati na one koji budu donosili odluku. Suci su profesionalci i s ovakvim mogućim utjecajem se moraju moći nositi.

1.10.2012.
21:35
VOYO logo

Gostujući u emisiji Hrvatskog radija S predsjednikom uz kavu, predsjednik Ivo Josipović izjavio je kako u onome što je bivši premijer Ivo Sanader govorio u emisiji Nedjeljom u dva, gdje je oštro napao i glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića, ne vidi elemente kaznenog djela.

Predsjednik vjeruje da emisija neće utjecati na presudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne vjerujem da će emisija utjecati na one koji budu donosili odluku. Suci su profesionalci i s ovakvim mogućim utjecajem se moraju moći nositi. Mislim da će presuda biti zakonita i pravedna bez obzira na emisiju", rekao je Josipović.

Upitan vjeruje li u Sanaderovu tvrdnju kako ga je Bajić dva puta molio da mu produži mandat, Josipović je kazao kako ne vidi "što je u tome nelegalno ako se čovjek natjecao za funkciju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milanovićeva vlada bez ocjene

Predsjednik je u emisiji Hrvatskog radija govorio i o drugim tema. zanimljivo je da ni nakon deset mjeseci nije dao ocjenu Vladi, jer kao je rekao, to je malo vremena.

"Deset mjeseci nije još niti četvrtina mandata", kazao je Josipović Kaže da je najvažnije da Vlada omogući investicije i otvoriti nova radnih mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo