IVAN KUJUNDŽIĆ MOLI JANDROKOVIĆA: / 'Odgodimo unutarstranačke u HDZ-u jer bitno je zdravlje i život svakog čovjeka!'

Image

Prije jednog dana glavni tajnik stranke Gordan Jandroković kazao je da će izbori biti odgođeni zbog koronavirusa ako to bude potrebno,

13.3.2020.
8:31
VOYO logo

Epidemija koronavirusa poremetila je planove mnogima pa tako i HDZ-ovcima koji se spremaju za unutarstranačke izbore. Prije jednog dana glavni tajnik stranke Gordan Jandroković kazao je da će izbori biti odgođeni zbog koronavirusa ako to bude potrebno, a da je to zbilja potrebno smatra jedan od kandidata za šefa HDZ-a Ivan Kujundžić. Zbog toga je Jandrokoviću uputio molbu s odgodom izbora jer smatra da je to "iskorak u ime zdrave pameti". Kujundžićevo pismo prenosimo u cijelosti:

"Opća je panika sa širenjem koronavirusa! Članice i članovi, dužnosnici HDZ-a, učinimo iskorak u ime zdrave pameti. Nisu bitni naši osobni interesi, a ni naši unutarstranački izbori, bitno je zdravlje i život svakog čovjeka! Odgodimo naše izbore, ako će to spriječiti zarazu ili ne daj Bože prouzročiti smrt jednog čovjeka!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski znanstvenik Igor Rudan, danas je objavio: 'Bez protuepidemijskih mjera, ovaj se novi koronavirus širi sa svake zaražene na barem 2.2 nove zdrave osobe, pretežno u fazi inkubacije, dok zaražena osoba još ne pokazuje simptome. Sve što treba učiniti jest smanjiti nekako taj broj na ispod 1.0 i epidemija će se polako ugasiti, a to se može postići strogom karantenom'!

Image
JANDROKOVIĆ NE ODBACUJE MOGUĆNOST ODGODE IZBORA U HDZ-U: /

'To nisu veliki skupovi, ali ipak se moram ograditi...'

Image
JANDROKOVIĆ NE ODBACUJE MOGUĆNOST ODGODE IZBORA U HDZ-U: /

'To nisu veliki skupovi, ali ipak se moram ograditi...'

Image
Image

18.04.2019., Zagreb - Dvadeset i druga sjednica Gradske skupstine Grada Zagreba. Ivan Kujundzic, Drago Prgomet. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Poštovani Glavni tajniče, gospodine Jandrokoviću, u ime zdrave pameti, našeg cijelog članstva vrijednih volontera, običnih članica i članova HDZ-a, koje bismo mogli izložiti opasnosti zaraze, zbog koje bi posebno loše prošli naši stariji članovi, do mogućnost smrtnih ishoda, predlažen odgodu za u nedjelju zakazanih izbora. Te do daljnjega obustavu unutarstranačkog izbornog procesa, dok se ne obuzda panika te epidemija ne stavi pod kontrolu svjetskog i hrvatskog zdravstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko ne poduzmete valjane korake, u ovom ozračju panike i straha možemo prouzročiti stvarne i nesagledive posljedice za naše ljude, koji će biti izloženi ovoj pošasti. Time ćemo snositi odgovornost za našu nepromišljenost."

Hoće li se izbori održati ili ne treba tek vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo