njegovo viđenje priče /

Ispovijest Alojza Tomaševića: 'Nisam udario suprugu, za sve su krivi politički suparnici'

Image
Foto: Scrrenshot/Youtube

Istaknuo je da ne krije kako je njihov brak u krizi, ali tvrdi da su njihove nesuglasice i razmirice bile isključivo verbalnog karaktera

9.10.2017.
8:05
Scrrenshot/Youtube
VOYO logo

HDZ-ov požeško-slavonski župan Alojz Tomašević  nakon obiteljskog skandala u kojem je fizički nasrnuo na suprugu Maru, što je rezultirao podnošenjem kaznene prijave protiv njega zbog obiteljskog nasilja dao je intervjuu za Jutarnji list.

"To su pitanja koja duboko zadiru u moju privatnu intimu i obiteljski život. Na njih ne mogu odgovoriti u obliku kako se eventualno očekuje. Pogotovo ne mislim odgovarati na tragikomične i degutantne objede o trudnim ljubavnicama i tome slično. Razlog tome je što, iako zbog niza dezinformacija koje su se proteklih dana pojavljivale u medijima, želim zaštiti dostojanstvo svoje obitelji, djece, unučadi, pa i svoje supruge" , izjavio je Tomašević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je da ne krije kako je njihov brak u krizi, ali odgovorno tvrdi da su njihove nesuglasice i razmirice bile isključivo verbalnog karaktera.

"Ono važno je činjenica da nisam udario svoju suprugu i niti bih to ikada učinio. Da sam se bilo kada tako ponašao uvjeren sam da iza mene u ovim proteklim danima ne bih imao potporu svoje djece, a ja ju, Bogu hvala, imam", istaknuo je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usprkos tome što ga je policija kazneno prijavila zbog nanošenja tjelesne ozljede supruzi, Tomašević i dalje tvrdi da nije udario suprugu.

"Nisam bio nasilan. Stoga nije korektno tendenciozno tumačiti neprovjerene informacije pa čak i liječnički nalaz supruge koji potvrđuje moje riječi, a ne suprotno kako se nastoji prikazati", tvrdi Tomašević za Jutarnji list, a  za sve optužuje političke suparnike.

No, ne želeći konkretno reći na koje političare misli, a svoju situaciju odlučio je prepustiti pravosudnim tijelima.

U pretresu njegove kuće pronađen je i jedan nelegalni pištolj, a to je Tomašević komentirao: "Što se tiče oružja u mojoj kući ono je legalno. Radi se o lovačkoj puški, a ja sam lovac. Pa, iako znam da pravno nisam u pravu, čak i pištolj za koji nemam dozvolu jer sam ga dobio na poklon u Domovinskom ratu i previdom zbog protoka vremena zaboravio", kazao je za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo