Ispad zadarskog profesora: Možemo isto tako voljeti i kozu ili ovcu!

Prof. dr.

20.12.2012.
17:18
VOYO logo

Na početku izlaganja je Poljaković spomenuo istraživanja Alfreda Kinsleya i ženske i LGBT studije, iz kojih je, smatra, izniknula rodna ideologija.

"Prema spolnoj ideologiji svi smo potpuno jednaki, osim osnovnih tjelesnih razlika među spolovima. Dječaci postaju muškarci samo zato što ih se tako odgaja. Je li vas mama oblačila u rozo dok ste bili mali? Je? E pa zato ste ispali žensko. Da nije, sad biste bili muško", kazao je Poljaković, prenosi Antena Zadar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Poljakovića je homoseksualnost - neuroza

"Znanstvena su istraživanja pokazala da ne postoje biološki faktori koji dovode do homoseksualnosti. Ukoliko ona i postoje, neznatna su, te se iz toga zaključuje da je to jedan oblik neuroze", ustvrdio je Poljaković i potom objasnio da on nema "ništa protiv homoseksualaca, ne mrzim ih, niti to kao katolik mogu, ali ima onih koji si žele pomoći, ali ne mogu".

"Da neki homoseksualac kaže da se želi liječiti, bio bi kamenovan. To su homoseksualci koji su diskriminirani, a ne oni koji viču", nastavio je Poljaković, zaključivši kako je uvođenje ovakvog zdravstvenog odgoja u škole "ideologija koja se provodi u nekoliko faza". Prva je faza ravnopravnost homoseksualaca, druga ozakonjenje brakova, usvajanje djece, a potom rušenje monogamije, zaključio je Poljaković, koji je potom izrecitirao monstruozno izjednačio homoseksualnost s zoofilijom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izjednačio homoseksualnost s zoofilijom

"Ako je jedini razlog 'pa mi se volimo' i država se u to ne smije petljati, onda možemo isto tako voljeti i kozu ili ovcu. Imate li vi sestru? I volite je? Pa zašto se ne biste oženili? Evo nas četvero se volimo, zašto se ne bismo svi skupa oženili? Eto, to je rodna ideologija, totalna dekonstrukcija društva! Svakih deset godina Hrvatska ima jednu županiju manje, toliki je pad nataliteta. Koja Vlada države, čije stanovništvo izumire, uvodi u škole program koji ruši vrijednosti obitelji?", kazao je Poljaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo