TOMAŠEVIĆEV SUPERJUNAK U HOLDINGU / 'Ironman' je jedan od troje novih članova Uprave: Dio je elitne skupine superinteligentnih i bivši kandidat za šefa Hajduka

Image
Foto: Marko Lukunic/Petar Glebov/PIXSELL

Sesar je bivši menadžer u Deutsche Telekom Europe iz kojeg je prešao u United Grupu, Matija Subašić Maras je bila direktorica sektora ljudskih resursa Croatia osiguranja, a Ivan Novaković je bio direktor Inine servisne tvrtke

24.8.2021.
12:37
Marko Lukunic/Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević predstavio je danas nova tri člana Zagrebačkog holdinga, za koje je kazao kako imaju desetogodišnje iskustvo na rukovodećim pozicijama u domaćim i stranim kompanijama, a na dužnost će stupiti u rujnu.

Dodao je kako sve tri osobe imaju više od 10 godina iskustva na rukovodećim pozicijama u domaćim i stranim tvrtkama. "Ivan Novaković ima dugogodišnje iskustvo na rukovodećim pozicijama, posebice u Ini, te na području strateškog razvoja i IT-a. Boris Sesar ima dosta iskustva u telekomunikacijama, IT-u, digitalnoj transformaciji, razvoju poslovanja, restrukturiranju. Matija Subašić Maras ima iskustvo u poslovima trasformacije poslovanja i upravljanja ljudskim resursima, uglavnom u osiguranju i farmaceutskoj industriji", kazao je Tomašević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matija Subašić Maras je bila direktorica sektora ljudskih resursa Croatia osiguranja, a Ivan Novaković je od 2012. do 2017. bio direktor Inine servisne tvrtke STSI - integrirani tehnički servisi. 

Image
DOVRŠEN JE VAŽAN NATJEČAJ /

Tomislav Tomašević otkrio imena tri dodatna člana uprave Zagrebačkog holdinga

Image
DOVRŠEN JE VAŽAN NATJEČAJ /

Tomislav Tomašević otkrio imena tri dodatna člana uprave Zagrebačkog holdinga

Boris Sesar

Sesar je inače bivši menadžer u Deutsche Telekom Europe iz kojeg je prešao u United Grupu. Bio je predsjednik Društva prijatelja Hajduka u Zagrebu. Istaknuti je triatlonac, savladao je i najtežu triatlonsku utrku "Ironman" te je član MENSA-e. Prije tri godine slovio kao najozbiljniji kandidat za predsjednika splitskog Hajduka, piše 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2002 te završio MBA IGBS Zagreb – Indiana University, Kelley School of Business. Radio je u IT sektoru (Oracle, SAP itd.) na sales pozicijama, u Hrvatskom Telekomu kao direktor prodaje za male i srednje poslovne korisnike.

Kao sportaš sudjelovao je dva puta u Ironman distance triatlon finisher (Extrememan 2016, Moraviaman 2017., tri puta u half Ironman finisher (Falkensteiner 2016, Ironman Pula 2016, Ironman St. Polten 2017), tri puta u Maraton finisher (Zagreb, Ljubljana, Treviso), jedan put u Blatersa finisher, kao i u nizu polumaratona, cenera, plivačkih maratona (5 km), biciklističkih maratona i ostalih extremnih utrka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon izbora ta tri dodatna člana Holdinga, te uz prethodno imenovana dva člana Uprave Nikolu Vukovića i Antu Samodola, smatraju da je time Uprava Holdinga kompletirana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo