tri velika glazbena dana /

INmusic #13 počinje za manje od dva tjedna, festival je uskoro rasprodan!

Image
Foto: PROMO

Do početka 13. izdanja našeg najvećeg open air festivala, INmusica, ostalo je još nešto manje od dva tjedna, a pripreme su već pri kraju.

12.6.2018.
16:05
PROMO
VOYO logo

Na zagrebačkom Jarunu očekuje nas još jedno sjajno izdanje festivala kojeg hvale brojni svjetski mediji, a sama činjenica da je britanski NME drugu godinu zaredom INmusic uvrstio među 12 najboljih svjetskih festivala dokaz je kako je organizacija INmusica iz godine u godinu sve bolja. Bitno je napomenuti i kako je u prodaji još samo 900 ulaznica za festival, za koji se očekuje da će vrlo skoro biti rasprodan.

Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Interpol, Alice in Chains, David Byrne, St. Vincent, Portugal. The Man i The Kills samo su neka od velikih glazbenih imena koja će publika moći vidjeti na pozornicama hvaljenog INmusica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizatori INmusica najavili su i dodatne festivalske sadržaje, među kojima je i dobro poznati INteatar, koji i ove godine na Jarun dovodi tri odlične kazališne predstave - . "Muškarci su s Marsa, a žene su s Venere" Romana Šuškovića-Stipanovića, "Münchhausen" Vilima Matule i "Majstorska glumačka radionica" Zijaha Sokolovića. Dodatna iznenađenja za publiku INmusic festivala #13 pripremili su i ovogodišnji partneri festivala – OTP banka Hrvatska, INA, Crafter's, Jana Vitamin, Volkswagen i Jägermeister.

INmusic festival #13 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji zagrebačkih jarunskih otoka od 25. do 27. lipnja 2018. godine, uz podršku OTP banke Hrvatska koja omogućuje beskontaktno plaćanje na festivalu. Fizičke ulaznice za INmusic festival #13 po cijeni od 499 kuna moguće je uplatiti u preko stotinu poslovnica OTP banke diljem Hrvatske i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb). Trodnevne ulaznice za INmusic festival #13 dostupne su i putem službenog festivalskog webshopa po cijeni od 499 kuna (+troškovi transakcije), kao i dnevne ulaznice za INmusic festival #13 te sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kuna (+troškovi transakcije).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo