savjeti, ideje i noviteti /

'InDizajn' u drugu sezonu ulazi s novim rubrikama

Image
Foto: RTL

Od 23. rujna, svaku će nedjelju, od 16.45 sati, na RTL-u2, svojoj već brojnoj publici, kao i svim ljubiteljima uređenja interijera, Mirjana Mikulec u emisiji 'InDizajn', ponovno donositi korisne savjete, ideje i novitete!

18.9.2012.
11:52
RTL
VOYO logo

Pored već znanih priloga poput ‘Dizajnerskih prostora’ gdje se predstavljaju životni i poslovni prostori kao primjeri dobrog dizajna, ’Inspiracije i trendovi’,  koji obuhvaća aktualne teme iz svijeta dizajna, arhitekture i uređenja interijera, te 'Makeovera', gdje zajedno s timom preuređuje jednu od prostorija koristeći isključivo postojeći namještaj, Mirjana Mikulec donosi dva nova priloga unutar svoje emisije: 'Stvaramo dom' i 'Uradi sam'.

"Vjerojatno ne postoji niti jedno mjesto koje je u stanju probuditi toliko poznati osjećaj topline i mira, koje vežemo uz mjesto koje nazivamo svojim domom. Želja za življenjem ili radom u lijepom interijeru nije pojava novijeg datuma, ali je danas sve više i jasnije izražena. Baš iz tog razloga krenuli smo u novu sezonu emisije InDizajna. U novoj sezoni naglasak je na praktičnim savjetima, te primjeni određenih materijala gdje nam je cilj inspirirati gledatelje sa mnoštvom zanimljivih stvari", objasnila je Mirjana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U deset novih snimljenih epizoda, novi prilog 'Stvaramo dom' je rubrika u kojem se prostor stvara od samog početka nakon čega će gledatelji pratiti rušenje, 3D vizualizaciju, radove te na kraju i samu dekoraciju prostora.

A ako netko poželi od, naizgled neiskoristivih predmeta stvoriti nešto novo, rubrika 'Uradi sam', idealna je za kreativce! Dvominutni prilog u kojem se korištenjem neupotrebljivih predmeta, stvara nešto novo i korisno poput panja koji će biti preuređen u tabure ili sofe koja će biti napravljena od paleta, zasigurno će razveseliti one koji vole 'oživjeti' stare stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gledatelji će u drugoj sezoni zasigurno uživati i svatko će pronaći kutak za sebe', zaključila  je Mikulec. S toga ne propustite biti uz novu sezonu 'InDizajna', na RTL 2 od 23. rujna od 16.45 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo