Fizički obračun /

Incident u Dubrovniku: Nasrnuo na poslovnog partnera koji je došao po svoj novac

Image
Foto: Dubrovackidnevnik.rtl.hr

Oštećenik tvrdi da ga je vlasnik agencije udario u glavu, nakon što ga je prethodno gurnuo na staklenu stijenku te izbacio na cestu

13.8.2018.
12:49
Dubrovackidnevnik.rtl.hr
VOYO logo

U turističkoj agenciji koja se nalazi u dubrovačkoj Ulici Iva Vojnovića za vikend je došlo do incidenta koji je eskalirao fizičkim obračunom, javlja Dubrovački dnevnik.

Iz PU dubrovačko-neretvanske kazali su kako je zbog poslovnih nesuglasica, vlasnik turističke agencije vikao na bivšeg zaposlenika unutar prostorija agencije te ga fizički izgurao vani. Vlasnik agencije dobio je prekršajnu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira. Svađa između dva muškarca dogodila se u subotu oko 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, oštećeni tvrdi kako je vlasnik agencije, koji još uvijek s njim poslovno surađuje i duguje mu novac, na njega nasrnuo. Za Dubrovački dnevnik je kazao kako je pritom zadobio udarac u glavu, nakon što ga je vlasnik gurnuo na staklenu stijenku te izbacio na cestu gdje srećom nije bilo automobila u tom trenutku. Oštećeni tvrdi kako su svemu svjedočili i građani iz obližnjeg lokala, a kako kaže, samo je došao pitati za novac koji mu duguje vlasnik agencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo