Niže uspjehe / Ime (ni)je znak: tvrtka 'Krah' ne krahira, već dovodi Arape u Dalmatinsku zagoru

Image
Foto: www.krah.hr

'Mi smo u ovom trenutku jedini od kojih mogu naučiti kako se upravlja strojem. U 'Krahu' je koncentrirano znanje i iskustvo', kazao je direktor Ivica Vuković

27.2.2017.
8:49
www.krah.hr
VOYO logo

Tvrtka Krah izrađuje kanalizacijske cijevi i alat, a njezini nedavni uspjesi vraćaju optimizam u domaću privredu, donosi Slobodna Dalmacija.

Preselili su proizvodnju iz Vrgovca u Zagvozd, gdje imaju postrojenje i upravnu zgradu na površini od ukupno 25 tisuća metara kvadratnih. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasnik Ivica Vuković za Slobodnu Dalmaciju je istaknuo kako sada imaju sjajnu lokaciju. "Osam smo kilometara od mora, sat vremena od aerodroma, blizu je Bosna; kažem vam, sve nam je naruku s obzirom da su naše tržište najčešće zemlje Balkanskog poluotoka, gdje posla, što se kanalizacijske mreže tiče, ima k'o u priči".

U novom postrojenju radit će 40 radnika, što planiraju povećati na 70. Vuković ističe da su svim radnicima osigurali prijevoz nakon preseljenja u Zagvozd.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodatni uspjeh je što su započeli suradnju s partnerima iz Saudijske Arabije, koje će podučiti rukovanju stroja koji proizvodi cijevi promjera do 4,3 metra.

"Mi smo u ovom trenutku jedini od kojih mogu naučiti kako se njime upravlja. U 'Krahu' je koncentrirano znanje i iskustvo kojim se možemo nositi sa svom konkurencijom iz branše, sa svima iz cijeloga svijeta, dapače, dosegli smo tu razinu da smo i patentirali neka nova tehnička rješenja u izradi cijevi i alata", kazuje Vuković za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasnik ističe i kako radnici primaju dobre plaće, a jedan od ključnih dijelova uspjeha njegove tvrtke je odlična suradnja sa stranim tvrtkama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo