PRIPREMITE ŽIVCE / Počela Norijada, pripremite se na kaos i blokade u prometu. Maturanti u podne kreću s Jelačićeva trga

Image
Foto: net.hr

Od 12:10 do 13 sati očekuje se i preusmjeravanje autobusnih linija koje pripadaju terminalu Glavni kolodvor. Autobusi će voziti prohodnim dionicama, odnosno Ulicom grada Vukovara, Držićevom i Avenijom Dubrovnik do svojih uobičajenih trasa

24.5.2024.
10:06
net.hr
VOYO logo

Za maturante diljem Hrvatske danas završava srednjoškolsko obrazovanje. Maturanti danas imaju tradicionalnu Norijadu pa će se slaviti diljem Hrvatske.

Iz ZET-a su najavili posebnu regulaciju prometa od 11 do 13 sati. Tramvaji i autobusi vozit će izmijenjenim trasama, a očekuju se i zastoji zbog obilježavanja Dana zagrebačkih maturanata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 11 do 12 sati bit će obustavljen tramvajski promet preko Trga bana Josipa Jelačića. Linije 1, 6, 11, 13, 14 i 17 prometovat će preko Glavnog kolodvora, a linija 12 Ulicom grada Vukovara.

Kolona maturanata oko 12 sati s Trga bana Jelačića kreće prema Bundeku. Tijekom prolaska kolone, očekuju se zastoji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Dan maturanata /

Gađajte ih svojim jajima! Norijada je sutra, evo kako se zaštititi od pijanih maturanata

Image
Dan maturanata /

Gađajte ih svojim jajima! Norijada je sutra, evo kako se zaštititi od pijanih maturanata

Oko 12:15 sati slijedi kratkotrajni prekid prometa Mihanovićevom i Vodnikovom ulicom, a oko 12:25 sati očekuje se i kratkotrajni prekid tramvajskog prometa Ulicom grada Vukovara, kod Miramarske (oko 15 minuta, dok kolona ne skrene u Aveniju Hrvatske bratske zajednice).

Od 12:10 do 13 sati očekuje se i preusmjeravanje autobusnih linija koje pripadaju terminalu Glavni kolodvor. Autobusi će voziti prohodnim dionicama, odnosno Ulicom grada Vukovara, Držićevom i Avenijom Dubrovnik do svojih uobičajenih trasa. Za to vrijeme bit će ukinuta autobusna stajališta Lisinski, NSK, Kruge, Bundek, Muzej suvremene umjetnosti-istok i Sopot.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad maturanti stignu do Bundeka, tamo ih očekuje prigodan program koji će trajati od 13.00 do 21.00 sat. Program će voditi Marko Petar Orešković, a nastupat će Bore Balboa, Peki, Baks, Hrvoje Turcin TURKDJ, DJ Filip Jurković, Band Kings, Jakša Jordes, DJ Zordan, DJ Vermont i DJ Go Cut.

Zagrebačke maturante obići će i gradonačelnik Tomislav Tomašević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo