POPUT UVRIJEĐENE MLADE / Ide li i vama Arjen Robben za živce?

Image
Foto: Sceenshot

Bayernov nogometaš nekoliko je puta ove sezone svojom sebičnošću dignuo tlak navijačima bavarskog kluba, a sada su na Robbenov potez uvrijeđene veličine tijekom utakmice s Njemačkom 'poludjeli' i navijači Nizozemske.

14.6.2012.
11:55
Sceenshot
VOYO logo

Arjen Robben ove sezone definitivno nije omiljeni lik u navijačkom svijetu. Pristašama Bayerna je nekoliko puta dignuo tlak svojom sebičnošću, ali i nekim potezima koje su bavarski klub koštali boljih rezultata.

Njegovu opaku narav na djelu su sada vidjeli i nizozemski fanovi tijekom važnog susreta s Njemačkom. 'Oranje' nije igralo dobro, a u to sivilo se uklopio i Bayernov napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada se ipak pojavio tračak nade za Nizozemce, nakon pogotka Van Persieja za smanjenje rezultata (1:2), izbornik Van Marwijk odlučio je povući iz igre lošeg Robbena te ubaciti svježeg Dirka Kuyta.

Nizozemski reprezentativac je to vrlo loše prihvatio i uvrijeđeno je napustio igru na sasvim drugoj strani terena, preskočivši reklame. Na taj potez nizozemski navijači nisu blagonaklono gledali iako se Robben poslije ispričao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo