ŽELI DOZNATI ISTINU / Ibrahim će prevrnuti nebo i zemlju u potrazi za kćeri!

Image
Foto: RTL

Ionako se Ibrahim-paša teško nosio s Hatidžinim i Gulfeminim uvjeravanjima da se dijete rodilo mrtvo, a kad mu Hurem ponudi konkretan dokaz da je s djetetom sve u redu, je li spreman suočiti se s pravom istinom?

21.2.2013.
15:55
RTL
VOYO logo

Ibrahim-paša spreman je prevrnuti nebo i zemlju u potrazi za kćeri, živom ili mrtvom! Ionako se teško nosio s Hatidžinim i Gulfeminim uvjeravanjima da se dijete rodilo mrtvo, a kad mu Hurem ponudi konkretan dokaz da je s djetetom sve u redu, je li spreman suočiti se s pravom istinom? 

Ibrahim-paša želi znati što se dogodilo s njegovim i Nigarinim djetetom pa zajedno s vojnicima pretražuje groblje. Međutim, postaje mu sumnjivo kada pronađe prazan grob i sve je više uvjeren da su mu Hatidže i Gulfem lagale, odnosno da mu je kćer živa! Hurem mu daje prvi konkretni dokaz da je na pravom tragu – prizna da mu je kćer živa, ali mu zabranjuje da je posjeti tražeći od njega protuuslugu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Firuze u potpunoj tajnosti i u društvu sultana liječi Hureminog sina Džihangira, gospa Afife od Hurem prima velikodušni dar u znak zahvalnosti jer joj je spasila život, Mehmet provodi vrijeme s robinjom Clarom, a Helena odlazi s Mustafom kod svog oca i prijateljice.

Ne propustite pogledati novu epizodu "SulejmanaVeličanstvenog" u četvrtak, 21. veljače u 21sat na RTLTeleviziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo