I UGLEDNI PODUZETNIK POKAZAO SREDNJI PRST: / 'Nemam više niti trunke obzira prema uhljebima koji nas sišu desetljećima'

Image

Isprovociran HDZ-ovom zastupnicom koja ga na panelu uporno ispitivala 'je li želio stvaranje Hrvatske'. predsjednik udruge Glas poduzetnika Hrvoje Bujas jasno je pokazao što misli

28.6.2020.
11:52
VOYO logo

Predsjednik udruge Glas poduzetnika Hrvoje Bujas na Facebooku je objavio fotografiju u kojoj, kao i mnoge žene koje su ekstremnim desničarima poručile što misle o njihovoj politici zadiranja u ljudska prava, odgovorio što misli o uhjebima.

Osim aktualnoga stanja, povod je bio i panel s kojeg je otišao nakog što ga je HDZ-ovska saborska zastupnica Grozdana Perić. više puta pitala 'je li želio stvaranje Hrvatske' te ga čak otpužila da je socijalist.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nemam više niti trunke obzira prema demagozima i uhljebima'

"Moja poruka svima koji me pitaju da li volim Hrvatsku? Nemam više niti trunke obzira prema demagozima i uhljebima koji nas sišu desetljećima, a kriju se iza lažnog domoljublja. Dosta je! Hrvatska 2.0 nije lažna, netolerantna i korumpirana... dapač ,

Da, ja sanjam bolju i bogatiju Hrvatsku, s efikasnim pravosuđem, sa sretnim i slobodnim građanima... državu koja daje jasna pravila igre, a pušta svoje građane da budu ono što žele biti! Hrvatsku volim, tu sam i nigdje ne idem, ali nemam više trunke razumijevanja za lažna obećanja i korumpirane političare! Takvim sera*** imam samo jednu poruku... jasna je!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo

Još iz rubrike